Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1972 / Alanya doğumlu. Uludağ Üni. Felsefe okudu. 1999 yılı sonunda Almanya’ya yerleşti. Evli / İki çocuğu var. Almanya’ nın Stuttgart Şehrinde yaşamakta. Başka insanların hayatlarına pozitif katkıda bulunabilmek tutkum. Okul eğitiminden sonra da okuyan bir toplum oluşturmaya katkıda bulunm..

Devamı
 
 
Sayın Hayrunnisa Gül'e açık mektup

Eğer, Bayan Gül, Saçını açmalı mı yoksa Türbana devam etmeli mi diye bir referamdum olsaydı, sizce oylamanın yüzdeleri ne olurdu. SAÇINI AÇMALI: %?? SAÇINI AÇMAMALI: ??

03 Eylül 2007 11:38
Gölgem gibi ayrılmazım

Akıcı bir uslup ile yazıyorsunuz. yazılarınızın Devamında başarılar. Konu ile ilgili daha önceleri duyduğum ve hoşuma giden bir sözü paylaşmak istedim. "Ben seni kimler için terkettim, ama sen beni hiç bırakmadın. Sadık dostum, YALNIZLIĞIM"

29 Haziran 2007 10:59
Aşık mısınız? (Aşkın 50 hali)

Herşeyden önce ellerinize ve yüreğinize sağlık. Her maddeyi okudum. Ama buradaki anladığım, evliliğe giden bir aşk. Ama sizi temin ederim ki; kendinizi değilde eşinizi mutlu etmek için yaşamaya başlamışsanız, evlendikten sonra aşk şimdikinden daha da büyük olabilir. Nereden mi biliyorum: 8 yıllık evliyim, iki kızım var ve eşime olan aşkım ve tutkum her yıl katlanarak büyüyor. Kendimi unuttum, eşim için yaşıyorum. Hamur açıyorum, yemek yapıyorum, eşime çay servisi yapıyorum. Dünyada beni ençok mutlu eden şey, eşimin bana sevgi ve gülümseme ile baktığını görmek. Nedendir bilmem ama, Yaşayan anlar diyerekten ben de bunları sizinle paylaşmak istedim. Selam ve Saygılar

22 Mayıs 2007 14:47
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 25.04.07