Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Şubat '17

 
Kategori
Dekorasyon
 

Ev dekorasyonu için dekoratif taş paneller

Ev dekorasyonu için dekoratif taş paneller
 

Duvar Panelleri


DEKORATİF TAŞ VE DUVAR TAŞLARI
 
Duvar dekoratif taşları ile çoğu zaman mekânlarda karşılaşmaktaydık fakat günümüzde şıklık ön plana çıktığı için evlerimizde de yerini alıyor. Özellikle de salon, oturma odası ve mutfaklarda tercih edilmektedir.
 
Duvar taşlarını evimizin her odasında kullanabiliriz, taş bir görünümü kazandırmak için duvar kâğıtları oldukça tercih edilmektedir. Duvar taşı ve taş görünümlü duvar kâğıtlarına sahip olmak istiyorsanız Tekzen, Koçtaş, Bauhaus gibi mağazaları ziyaret ederek uygun fiyata ulaşabilirsiniz. Taş duvarlar ile evlerinizi çok daha modern bir hale getirebilirken son dönemlerde birçok kişinin ilgi odağı haline gelmiştir. Tüm duvarlarınızda kullanabileceğiniz gibi isterseniz salonunuzun bir duvarında da kullanabilirsiniz. Tamamen sizin zevklerinize kalmış.
 
 
Hiçbir özelliği olmayan eşyalara bile nasıl bir görünüm kazandırıyor. Bu yüzden de son dönemlerde duvarlarda taş motifi kullanmak çok popüler. Bu görünüm sayesinde adeta köy evi ya da dağ evlerini akıllara getirirken bir yandan da bu dekorasyon lüks bir ev görünümü de sağlamaktadır
 
İç mimarlar ve dekaratörlük ile uğraşan kişiler sık sık gerçek duvar taşlarını kullanmaktadır. Salon veya oturma odaları öncelikli olmak üzere tek bir duvar için kullanmanızı tavsiye ediyoruz duvar taşlarını. 
 
Eğer tüm duvarlarınıza yapacaksanız bir süre sonra kasvet yaratabilir üstünüzde. Bunun önüne geçebilmek için tam oturma alanının karşısına yapmanız çok daha iyi bir tercih olacaktır.
 
Günümüzün dekorasyon modellerini uygun ve bunun için size yardımcı olacak detaylar mı arıyorsunuz? Bu sorunuz var ise duvar taşları tam cevabı. Tabanı yüksek mekânlarda ve geniş mekânlar için resimdeki gibi bütün duvarlarınızı kaplayarak dekor verebilirsiniz.
 
Duvarlarınıza verdiğiniz dekorlar ile televizyon ünitesi mi oluşturmak peşindesiniz? Elektrikli şömine kullanarak salonunuza bir başka hava katmaya ne dersiniz? Söylemiş olduğumuz bütün alanlarda taş duvar ve ya duvar kâğıtlarını kullanabilirsiniz.
 
 
Gerçek taşlarına dekorasyon mağazaları ve geniş yapı marketlerinden ulaşabilirsiniz. Bu şekilde oldukça lüks ve sadece görüntüye sahip olacaksınız.
 
 
Duvar kâğıtlarını salon ve oturma odalarınız dışında mutfak dekorunda da kullanmanız mümkündür. Beyaz ve kahverengine sahip mutfak dolabınız varsa mükemmel bir uyum sağlamış olacaktır.
 
 
 
 
Toplam blog
: 4
: 177
Kayıt tarihi
: 15.06.13
 
 

Bilgisayar uzmanı olarak ALAYEL bilişimde çalışmaktayım. Bilgisayarda uzmanlık alanım; Web Tasarı..