Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Kasım '16

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Ev hanımları internetten para kazanma yöntemleri

Ev hanımları internetten para kazanma yöntemleri
 

Ev Hanımları İnternetten Para Kazanma Yöntemleri


Ev Hanımları İnternetten Para Kazanma Yöntemleri

Ev hanımları zamanın büyük bir çoğunluğu evde geçirmekte. Kazanç sağlama imkanları olarak bu konu ele alındığında oldukça önemli fırsatları da içinde barındırmaktadır. Sizlere sunacağımız ev hanımları için internetten para kazanma tüyolarını okuduktan sonra eminiz en az bir tanesinin size uygun olduğuna karar vereceksiniz.

Zaman Dilimlerinizi Oluşturun

Gerçekçi olarak durum ele alındığında ortaya ev temizliği, kişisel bakım süresi ve hatta varsa bir de çocuk ya da çocuklar için ayrılması gereken zaman dilimleri vardır. Ama her koşulda bu zaman dilimlerinden geriye kalan bir zamandan söz edebiliriz. Kimi ev hanımları için belki 1 saat, kimileri için ise belki de 6 saattir. Sonuçta muhakkak her ev hanımının evde olduğu 24 saatlik bir saat dilimi içerisinde bir saat dahi olsa bilgisayar başında geçirebilecek bir zamanı vardır. Şimdi bir liste yapmaya başlayın. Her gün rutin olarak yapmanız gereken işlerin listesini çıkartın. Oluşturduğunuz listedeki maddelerin yanlarına da bu eylem için ortalama olarak ne kadar bir süre harcadığınızı yazın. Saat dilimlerinizi bu şekilde oluşturarak, evden bir çalışma sağlamak için en kadar biz zamana sahipsiniz bunu belirleyin.

İnternet Bilginize Göre İş İmkanları

Ev hanımları için ek kazançelde etme imkanlarını sizlere sunarken sizlerin internet bilginize göre şekillenecek olan işlerin listesini oluşturalım. İnternetten çok fazla anlamam ama sosyal medya takibi, günlük haber takibi, Google arama motoru kullanma gibi temel bilgilere hakimim diyorsanız ve elinizden de şiş örgüsü, tığ örgüsü, dantel, oya, keçe süsleme gibi işler geliyorsa işiniz hazır demektir. Google üzerinden arama yaptığınızda birçok blog sitesinin içerisinde sizin üretmiş olduğunuz el işleri gibi işlerin sergilendiğini görmüşsünüzdür. Buradaki ürünlerden bir veya birkaçı neden sizin ürettikleriniz olmasın ki? Gittigidiyor, sahihibinden.com gibi çok kişiye ulaşmayı başaran sitelerden de destek alabilirsiniz. Herkes tarafından bilinen ve çok fazla müşterinin tercih ettiği bu sitelerde ürününüzü satabilmek çok daha kolaydır. Ancak sunmuş oldukları bu kolaylığın da bedelini sizden talep ederler. Olsun her üründen 10 tl kar elde edeceğime 5 tl kar elde edeyim ama ürünlerim hızlı satılsın tercihini yaparsanız, belli oranda bir komisyonu siteye bırakmak kaydı ile ürünlerinizi bu sitelerde sergilemeye başlayabilirsiniz. İkinci alternatif olarak da komisyon ödemeden, daha az kişiye ulaşabilen bir blog sitesinden hiç komisyon vermeden ya da çok cüzi bir oranını paylaşarak ürünlerinizi sergilemeye başlayabilirsiniz. Ürünlerinizi sergiledikten sonra çalışmış olduğunuz siteye düzenli olarak her gün, gününüzün ortalama olarak sadece 20 dakikasını ayırarak gelen mesajlara bakıp cevaplasanız ve siparişlerinizin olup olmadığına baksanız, sipariş almışsanız hazırlayıp kargoya teslim etmeniz gereken süreyi de ekleyerek işlerinizi bitirmiş olursunuz.

Makale Yazmak ve Editörlük Hizmeti Sunmak

Ev hanımları için para kazanma yollarıarasında makale yazmak ve editörlük yapmak yer alır. Sadece Microsoft Word bilginiz ile makale yazarlığı yapabilirsiniz. Tabi yazı yazma, kendinizi yazarak ifade edebilme ve imla kuralları konusundaki kabiliyetlerinize güveniyorsanız. Bu konularda kendinize güvenmiyorsanız bile eğer ilginiz varsa kısa zamanda öğrenerek kendinizi geliştirebilirsiniz.

Wordpress, Joomla, Drupal gibi web sitesi programlarına hakimseniz yazılan bir yazıyı düzenleyerek, gerekli ayarları yaparak web sitesine yükleme işlemlerini yapabiliyorsunuz demektir. Böyle bir kabiliyetiniz varsa güvenilir bir sitenin editörlüğünü yapmaya başlayabilirsiniz. Ödeme alamama durumunda hak iddia edemeyeceğiniz için alacaklarınız konusunda bir plan işe başlamanızı tavsiye ederiz. Örneğin alçağınızı haftalık ödeme olarak belirlerseniz, paranızı alamama durumunda da fazla emek kaybetmemiş olursunuz, zararınız daha az olur. Ayrıca ön ödemeli çalışma şekli de iyi bir alternatif olsa da, site sahipleri bu şekilde çalışmaya sıcak bakmamaktadır. Onlar da dolandırılmaya ve kandırılmaya karşı kendilerini korumaktadır. İşveren ile yapacağınız görüşmede verilecek kararlar tamamen ikinizin arasındadır. Bu sebeple mümkün olduğunca olası emek kaybınızı minimuma indirmenizi tavsiye ederiz.  

bu yazının hazırlanmasında ilham kaynağım bu yazıdır=>  https://kredi7.com/zengin-olmak-mi-istiyorsunuz-para-kazanmanin-altin-kurallari/

 
Toplam blog
: 8
: 7870
Kayıt tarihi
: 14.02.16
 
 

İşletme mezunu ve işletme alınında yüksek lisans yaptım ayrıca şuan Radyo ve Televizyon Programcı..