Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '17

 
Kategori
Dil Eğitimi
 

Evde İngilizce öğrenme teknikleri

Evde İngilizce öğrenme teknikleri
 

İnternet sayesinde artık her yerde ve her an İngilizce öğrenmek mümkün


Artık İngilizce bilmenin 7’den 70’e herkes için kaçınılmaz olduğu reddedilemeyen bir gerçek. Çalışanından ev hanımına kadar hemen hemen herkes İngilizce öğrenmek istiyor ama herkesin bir İngilizce kursuna gitmeye vakti veya bütçesi olmayabiliyor. Bu durumda olanlar için müjde: herhangi bir kursa katılmadan, evinizden de İngilizce öğrenebilirsiniz. Nasıl mı? Aşağıdaki tavsiyelere bir göz atın!

1) Online Derslerle İngilizce Öğrenin

İnternet her zamanki gibi İngilizce öğreniminde de başrolde. İnternet üzerinden İngilizce öğrenebileceğiniz pek çok ücretsiz ve kaliteli internet sitesi bulunuyor. Bunlardan bazıları şöyle:

https://alison.com/course/Introduction-to-Conversational-English

http://www.free-english-study.com/

Bu siteler dışında arama motorlarında arama yaparak da seviyenize en uygun İngilizce öğrenme sitelerini bulabilirsiniz

2) Radyo ile İngilizce Öğrenin

Yine internet üzerinden radyo üzerinden online derslerle İngilizce öğrenebilirsiniz. Bu konuda Amerika’nın Sesi Radyosu oldukça faydalı bir kaynak niteliğinde: http://www.amerikaninsesi.com/p/6009.html

3) İnternet Üzerinden Konuşma Derslerine Katılın

Dil kursuna gitmeye de zamanınız ve fırsatınız yoksa bir diğer seçenek olarak evinizde internet üzerinden anadili İngilizce olan kişilerle bütçenize göre İngilizce pratiği yapabilirsiniz. Bunun için ihtiyacınız olan tek şey bilgisayar ve internet bağlantısı; biraz da cesaret!.

https://www.italki.com/partners adresinde Türkçe öğrenmeye çalışan ve İngilizce bilen dil partnerleri bulabilirsiniz. Sistem, sizin karşınızdaki kişiye Türkçe konuşmayı öğretmeniz, karşınızdaki kişinin de size İngilizce öğretmesi şeklinde işliyor. Bunun yanında belirli bir ücret karşılığında internet üzerinden anadili İngilizce olan kişilerden İngilizce dersi de alınabiliyor. 

 
Toplam blog
: 7
: 1856
Kayıt tarihi
: 18.12.16
 
 

ÜYELİĞİMİ İPTAL ETMEK İSTİYORUM VE SİZE ULAŞAMIYORUM. LÜTFEN ÜYELİĞİMİ İPTAL EDİN. ..