Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '19

 
Kategori
Organik Ürünler
 

Evde Kırışıklık Kremi

Gençlik Çeşmesi'ni bulma yolculuğundan hiç vazgeçmedik. Ölümsüz olmak yorucu görünüyor, ama ölümlü olarak genç görünmek, bu hepimizin isteyebileceği bir şey! Bazı kadınlar kırışıklıklarını severler. Kırışıklıklar bilgeliği temsil eder; yaşam yolculuğumuzu sergiliyorlar ve kim olduğumuzu güzel bir şekilde temsil ediyorlar. Ne yazık ki, bazen istediğimizden daha erken geliyorlar. Güneşten gelen ultraviyole ışınları, genetik, yüzdeki reaksiyonlarımız, sağlıksız alışkanlıklar, zayıf beslenme ve stres gibi kırışıklığa neden olan birçok faktör vardır.

Raflarda kırışıklıklardan kurtulmayı öneren harika malzemelerle birlikte yüzlerce krem ??var ve gerçekten de işe yarayabiliyorlar. Sorun şu ki, kremler vücudunuzun kırışıklıklardan kurtulmasına gerek olmayan birçok malzemeye sahiptir. Bu kimyasalların çoğu sadece diğer kimyasalları desteklemek için çalışır. Bu yüzden de basit bir kendin Yap Kırışıklık Karşıtı Maske en iyisidir. Balın zenginliği ve yulaf ezmesinin yatıştırıcı etkisi sonsuza kadar genç kalmak için ihtiyacınız olan her şey.:)

Malzemeler ve Neden işe yarıyorlar:

Yulaf ezmesi -Çocuklar su çiçeği hastalığ geçirdiğinde, yulaf ezmesi banyosu, kaşıntı hissini yatıştırmaya yardımcı olacak en iyi tedavilerden biridir. Yetişkinler olarak, yulaf ezmesi bunu ve çok daha fazlasını yapabilir. Yulaf ezmesi, vücudumuzda iyileşmeyi sağlamaya, onarmaya ve desteklemeye yardım eden 18 amino asit içerir. Yulaf ezmesini topikal olarak yüzünüze uygulayarak, iyileşmenin doğrudan yararlarını elde edersiniz. Yulaf ezmesi dokusu da doğal bir exfoliant yapar. Ölü hücrelerin yüzden alınması, sağlıklı cilt hücrelerinin canlı kalmaları için ihtiyaç duydukları besinleri almalarını sağlar.

Bal -Bal amino asitler ve faydalı vitaminler bakımından daha zengindir. Bal, B ailesinden birçok vitamin ile zengindir, bunlardan en önemlisi B1 vitaminidir. B1 Vitamini serbest radikallerle savaşmaya yardımcı olur. Serbest radikaller, vücudumuzda doğal olarak oluşan reaksiyonlardan kalan kimyasal atıklardır. Stres, kirlilik ya da serbest radikallerle birlikte zayıf beslenme gibi travmanın vücuda girmesi kırışıklıkları artırır, lekeleri bırakır ve düzensiz cilt tonları yaratır. B1, serbest radikallerin bıraktığı hasarla mücadeleye yardımcı olan serbest radikallerin kaynağını ortadan kaldırır. Yüzünüz için bu, kırışıklıkları azaltmak ve yaşlanma sürecinin görünümünü ifade etmek demektir!

Ne yapalım:

1. 1 porsiyon yulaf ezmesi hazırlayın. Gereksiz bakterileri önlemek için saflaştırılmış veya filtrelenmiş su kullanmanızı öneririz.

2. Yulaf ezmesine 2 yemek kaşığı çiğ bal ekleyin ve bir araya gelene kadar karıştırın. Daha hassas bir kıvam için, bir blenderde 10 saniye boyunca çekin.

3. Karışımı başka bir kaba aktarın ve soğumaya bırakın. Tavada bırakırsanız soğuması daha uzun sürer.

4. Karışımın soğumasını beklerken, şu anda sahip olabileceğiniz fazlalığı gidermek için yüzünüzü ılık suyla yıkayın. Her parçanın besinlerin gerekli faydalarını almasını garanti altına almak için yüzünüz doğal durumda olmalıdır.

5. Karışım soğuduktan sonra, yüzünüze ve çene hattınızın biraz altına uygulayın. Karışımı yüzünüze hafifçe masaj yapın ve yulaf ezmesinin pul pul dökülme özelliklerini kullanın.

6. Macunu yüzünüzde 10 dakika bekletin.

7. Yüzünüzü ılık suyla yıkayın ve macunu yüzünüzden çıkarın.

8. Sağlıklı tutmak için yüzünüze doğal bir nemlendirici uygulayın. Shea yağı en iyi çok amaçlı nemlendiricilerden biridir. % 100 doğaldır ve ayrıca hücresel büyümeyi uyarır, bir güneş perdesidir ve hasarlı cildi onarır.

9. Bu maske cildinizin canlı görünmesini sağlamak için günde bir kez uygulanabilir.

 

 
Toplam blog
: 10
: 138
Kayıt tarihi
: 05.12.17
 
 

Yıllar boyunca spor ve sağlıklı beslenme ile ilgili öğrendiklerimi ve yaşadıklarımı, nasıl zayıfl..