Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Bashico Doğal Anneyim Başak Pirtini

http://blog.milliyet.com.tr/bashico

26 Mart '15

 
Kategori
Çocuk Sağlığı
 

Evdeki acil yardım kitimiz: Bitkisel Damla Herbal Mix ve Doğal Vix Krem

Doğal yaşamak istiyorsunuz.... Evdeki temizlik ürünlerini doğallaştırdınız. Gıdalarınızı doğal ve organik, taze ürünlerden seçmeye çalışıyorsunuz. Peki hasta olduğunuzda ne kullanıyorsunuz? Antibiyotik kullanmak istemiyorsanız siz de benim gibi bitki çayları, limon, sarımsak, soğan, çiğ beslenme yapabilirsiniz. Bunların yanında benim son 2 senedir en çok kullandığım doğal ilacım Nerolin bitkisel damla aslında antibiyotik etkisi gösteren doğal yağlardan oluşmuş bir karışım. Bu damlanın yanında doğal yağlardan oluşmuş Nerolinn vix soğuk algınlığı kremini de kullanarak kış rahatsızlıklarını antibiyotiksiz atlatıyoruz.

Esansiyel yağlar nasıl antibiyotiklerden güçlü etki gösterebilir?
Antibiyotik konusunda bir açıklık getirmek istiyorum. Antibiyotikler sadece bakterilere karşı kullanılan ilaçlardır. Bakteriler hücre duvarının dışına yapışık dururlar. Virüsler ise hücrenin içine girerler. Antibiyotikler bu bariyeri aşamadığı için virüslere etki etmezler. Doğal soğuk sıkım esansiyel terapik yağlar ise hücre duvarını aşıp içeri girer ve virüslere etki eder.

Doktorunuzun herhangi bir hastalığınızda ilk önce bakteri mi yoksa virüs mü olduğunu test yapıp bakarak, eğer bakteriyse antibiyotik yazması gerekir.

Nerolin bitkisel damlayı ilk olarak bundan 2 sene önce hayatımda ilk kez ortakulak iltihabı ve sinüzit olduğumda kullandım.


Aslında kulağım ağrıyınca araştırıp elimdeki çörek otu yağını damlatmıştım. Ağrı dindi ama tekrarlayınca doktora gidip teşhiş koydurdum. Sonra da elimden gelen yapabildiğim her türlü doğal uygulamayı yaptım. Bir de bu yağ karışımından damlattım kulaklarıma. 3 hafta sonra doktora gittiğimde iltihap gitmişti ve doktorun yazdığı hiç bir antibiyotik ve ilacı kullanmamıştım. Tecrübem hakkında yazdığım bloglarım aşağıda. Yazdığım beslenme, ve bitkisel uygulamaları ateş, öksürük, grip, soğuk algınlığı gibi pek çok akut hastalıkta etkili olacaktır:

Sinüzit ve ortakulak iltihabını doğal yollarla yendim
Ortakulak iltihabı için yardımcı tedaviler ve besin destekleri
Sümük yapan ve sümük silen yiyecekler

 

Evde Nerolinn bitkisel damlayı kullandığım ve faydasını gördüğüm rahatsızlıklar:
*Bakteri ve virüse karşı kullanılacak durumlarda ilk yardım olarak
*Ortakulak iltihabında (OTİT), kulaklara 1 damla, 12 saat arayla
*Bebeklerde öksürüğe karşı, kulağa 1 damla şeklinde (aynı anda göğüse doğal Nerolinn vix krem sürülüyor günde 2-3 kere)
*Yaralarda, yara üstüne 1-2 damla
*Ağız aftlarında,aft üstüne 1 damla
*Diş ağrılarında, direk diş üstüne 1 damla
*Soğuk algınlığına karşı, ağızdan 2-3 damla (1 fincan suya konarak da içilebilir)
*Öksürüğe karşı, ağızdan 2-3 damla (1 fincan suya konarak da içilebilir)
*Gece gelen öksürük krizine karşı, yatarken kulaklardan 1’er damla
*Boğaz ağrısına karşı, ağızdan 2-3 damla (1 fincan suya konarak da içilebilir)
*Ateş, ağızdan 3 damla (1 fincan suya konarak da içilebilir)
*Mantara karşı, 1-2 damla cilt üstüne ayrıca içilerek de desteklenir.*Burun tıkanıklıklarında, 1-2 damlayı gül suyu ile seyrelterek
*Genital bölge mantarlarında,kız çocuklarına oturma banyosu içine 1 ml eklenerek, yetişkinlerde genital bölge dışına ve için 1 ml direk pipetle rahatsızlık geçene kadar sabah akşam bir kaç gün boyunca uygulanır.
 

                                Seyreltme şişesi ve pipet

Nerolinn bitkisel damla yanında seyreltme şişesi ve pipeti ile geliyor. Seyreltme şişesine Nerolinn Gül suyuna 1-2 damla bitkisel damladan katarak sinüzit ve burun tıkanıklığında burun açıcı bir solüsyon elde edebiliyorsunuz.

İçeriği: Hypericum Perforatum L. (Centaury) Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Oil, Çörek Nigella Sativa (Black Seed) Oil, Rosa Canina (Rosehip) Oil, Glycerine (Glycerin), Juniperus Communis (Juniper) Oil, Melaleuca Alternitolia (Tea Tree) Oil, Lavandula Stoeechas (Lavindin) Oil, Myrtus Communis (Myrtle) Oil, Lavandula Angustifolia Miller (Lavander) Oil, Helichrysum Italicum (Immortelle) Oil, Olive Extract, Sage Extract, Tokoferol Acetat (Vitamin E), Pantotenhic Acid (Vitamin B5), Anthemis Nobilis (Camomile) Oil, Matricarita Recutita (German Camomile) Oil, Oleum Viola Cummunis (Violet Absolute) Oil.

*1 yaş altı bebeklerdeki kullanım miktarlarını lütfen Nerolinn sahibi Emine Koçer'den teyit edin çünkü bebeklerle ilgili pek çok kullaım tecrübesi oluyor. Bebeklerde mutlaka soğuk sıkım doğal ve organik, güvendiğiniz yerlerden alınmış esansiyel yağları kullanın. Yağları ilk defa kullanılırken mutlaka bebek, çocuk ve kendiniz üstünde kol içine ufak bir yerde cild üstünde alerjiye karşı test edin.
*Paraben, petrol türevi ürünler, suni renklendiriciler, sentetik kokular, GDO’lar (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) içermiyor.

Nerolinn bitkisel damlayı nasıl alabilirsiniz?
Taze hazırlanan bitkisel damlayı almak için 0212 284 83 72 no’lu Nerolinn Dükkanı telefonundan sipariş vermeniz gerekiyor.

 

                     Nerolinn Vix soğuk algınlığı kremi


Evde Nerolinn vix kremi kullandığım ve faydasını gördüğüm rahatsızlıklar:
 
*Soğuk algınlığı ve gribe karşı, göğüse, sırta ve ayak altlarına sürülüyor.
*Boğaz ağrılarında, dışarıdan sürülüyor.
 
Güçlü antioksidan etkisi ile vücutta biriken toksitleri uzaklaştırır, kanı temizler ve vücuda enerji veriyor. Temiz ve nemli cilde sabah ve akşam dairesel masaj hareketleriyle emilinceye kadar sürün. Bitkisel damla ile kullanıldığında ikisi birlikte daha etkili oluyorlar.
 
İçeriğindeki yağların iyi gelebileceğiniz düşündüğünüz diğer rahatsızlıklardaki kullanımları için bu karışımı hazırlayan Emine Koçer’e 0212 284 83 72 no’lu telefondan sorabilirsiniz.
 
İçeriği: Butyrospermumparkii (Shea Butter) Oil, Oleum Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cera Alba (Beeswax), Laurus Nobilis (Laurel) Oil, Eucalyptus Radiata (Eucalyptus) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Oil, Citrus Bergamia (Bergamia) Oil, Piper Nigrum (Peper) Oil, Pimpinella Anisum (Anisum) Oil, Salvia triloba (Sage) Oil, Mentha piperita (Peppermint)Oil, Tokoferol acetat (Vitamin E), Pantotenhic acid (Vitamin B5).
* Paraben, petrol türevi ürünler, suni renklendiriciler, sentetik kokular, GDO’lar (Genetiği Değiştirilmiş Organizma) içermiyor.
* T.C. Sağlık Bakanlığına Kozmetik Yönetmenliğine göre bildirimi yapılmıştır.
 
Nerolinn doğal vix kremi nasıl alabilirsiniz?
Nerolinn tarafından doğal, organik, yerli, GDOsuz, hayvanlar üstünde test edilmemiş kozmetik ürünlerini www.nerolin.com sitesinden alabilirsiniz.
 
Nerolinn ürünlerinde Doğal Annelere indirim!
Nerolin.com’dan ürün alırken Emine Koçer Doğal Annelere destek oluyor. Her 50 TL üstüne 5 TL indirim almak için hediye çeki kısmına “dogalanneyim” yazmayı unutmayın!
 
Nerolinn ile tanışmamız
Nerolinn ile ilk tanışmamız bundan 6 sene öncesine dayanıyor. Şimdi emekli olan doğalcı çocuk doktorumuz Hülya Sonugür bize yeni doğan bebeğimizin yüzüne sürmek için Nerolinn Rose Remedy Güllü kremi önermişti. Kendisi de çok alerjik olduğundan cildine sadece içeriğinde vitamin E dışında koruyucu ve katkı maddesi olmayan Nerolinn kremlerini kullanabiliyordu. Biz de böylece sevgili kimyager meslektaşım Emine Koçer ile tanışmış olduk. O zamandan beri muazzam pozitif enerjisi, samimiyeti ve bilgisiyle Emine bana ve kızlarıma her türlü hastalıklarında yardıma koştu. En yakın arkadaşlarımdan biri oldu. Ben de tamamen doğal, organik ve el yapımı kremlerini, doğal sabunlarını, organik esansiyel yağlarını severek ve güvenerek kullanıyorum. Kendi yaptığım kremlerime de Nerolinn esansiyel yağlarını katıyorum.

Size ve tüm ailenize doğal sağlık ve şifa dolu günler diliyorum!
 

Önemli not: Bu blog kendi araştırmalarım sonucu edindiğim bilgileri içermektedir. Bilgi vermek amacıyla yazılmıştır. Burada anlatılan ürünleri kullanıp kullanmamak sizin kendi sorumluluğunuzdadır. Herhangi bir hastalığın tedavisi için ilk önce doktorunuzla görüşmeyi ihmal etmeyin.

***************************

El yapımı, organik ve yenebilir anne-bebek bakım ve pişik kremimi gördünüz mü? Detaylar burada:

http://dogalanneyim.blogspot.com.tr/2013/07/hindistancevizi-yagl-ve-bocek-kovucu.html?m=1

***************************

Doğal Anneyim Blogu: http://dogalanneyim.blogspot.com.tr
Doğal Anneyim Facebook Sayfası: www.facebook.com/dogalanneyim
Doğal Anneyim Facebook Grubu: www.facebook.com/groups/dogalanneyim
Instagram @dogalanneyim: www.instagram/dogalanneyim
Twitter @dogalanneyim: www.twitter.com/dogalanneyim
Doğal Anneyim e-bülten ile takip: http://eepurl.com/TeYdX

Köpek ve kedi bloglarım:

Bashico Blogum: http://bashico.blogspot.com.tr

http://Kopeklerveinsanlari.com

 
Toplam blog
: 201
: 11799
Kayıt tarihi
: 07.12.07
 
 

Tüm blog severlere merhaba! Boğaziçi Kimya bölümü mezunuyum. Bilişim sektöründe toplantı, etkinli..