Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Eve Dönüş 5.Bölüm Yusuf, Cengizhanı yakalıyor

Eve Dönüş 5.Bölüm Yusuf, Cengizhanı yakalıyor
 

Eve Dönüş 5.Bölüm Fragmanı


Yusuf, Eve dönüş'te tutuklanır, üstelik abisinin intikamını kendisine adamışken, üstüne bir de onun ölümünden kendisi sorumlu tutulmasından iyicene etkilenmiştir. Polisler onu tutuklayarak öncelikle soruşturma açacaklardır, derin araştırmalarda Cengizhan ve adamlarının, Yusuf'un, suçlu bulunmayacağının farkındaydılar. Derine inmeden nasıl tamamen Yusuf, katil konumuna düşürebileceklerlerini de bulmuşlardır. Güvenlik açığı bırakarak polislerin elinden kaçmasını sağlayacaklar, böylelikle firar ederek aranan kişi konumuna düşecektir. Böylelikle soruşturma yapılmadan sanki suçunu itiraf etmiş gibi suçlu bulunmuştur ve infazı verilerek emniyet görevlileri peşine düşecektir.

Eve Dönüş 5.bölüm fragmanı tek sığınacağı, onu saklayacak kişinin Leyla, olduğunun farkındadır. İstemeden de olsa yardım çağrısında bulunur. Leyla ve Vedat, onu kırmadan çok iyi yere saklamayı başarırlar. Babasının dağ evinde sadece uslu olması şartını sunarak Yusuf, yakalanırsa bir daha özgür kalamıyacağını belirtirler.

Sözlerini dinlemeyerek kendisini dışarıya atan Yusuf, Cengizhan'ın izini sürmektedir. Zamanlamalarını, gideceği yeri her şeyini dikkatiniyle hesaplamıştır. Boş zamanını kollarken, sonunda Cengizhan'ı, ele geçirmeyi başarır ve dağ evine yanında götürerek tutsak tutacaktır. Öncelikle canına kastetmeyi düşünse de, ama özgürlüğü ve isimi tamamen elinden gideceğinden yaşamasını sağlamak zorundadır.

Cengizhan'ın, tek kurtulma yolu her şeyi itiraf ederek Yusuf'un, adını Eve Dönüş'de, temize çıkarmasınıdır.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..