Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Eylül '15

 
Kategori
TV Programları
 

Eve Dönüş Ekim'de başlıyor

Eve Dönüş Ekim'de başlıyor
 

Eve Dönüş Başlıyor


Cansel Elçin, Dilşad Çelebi ve Tardu Flordun'un, başrollerini paylaşacağı Eve Dönüş, Ekim ayında başlayacak, iddaalı, sürükleyici hikayesi olduğu belirtilen, bağımlılık yaratacak Atv dizilerinden yenisi daha eklenmektedir. Beklentilerin artılmasına sebep olan kusursuz oyuncu kadrosuna sahip olmasıyla, Cansel Elçin, Dilşad Çelebi çift karakterlerine doymamış kitleye hitap edeceğinden, şimdikten epey hayran kitlesini kendisi için oluşturmuştur.

Eve Dönüş, Ekim ayı'nın sonlarına doğru başlayacağı, set çalışmalarının tahmin edildiği gibi tamamlanırsa, sürpriz açıklamayla her an tarihin belirleneceği yapımcıları tarafından belirtilmiştir. Dizi de asıl ilgiyi çeken taraf ise son anda açıklanan resmileşen kadrosunda İpek Erdem, Merve Oflaz, Leyla Kırşan gibi isimlerin bulundurmasıyla gerçekleşmiştir. Hepsinin ekranlarda özlenen yüzler olması, ekibin cast çalışmasını ne kadar professionalca tamamladıkları anlaşılabilir.

Eve Dönüş, adına kanal yetkilerin beklentileri büyük olduğunu, senaryo, ekibi özel olarak bütçe sınırlamadan gerçekleştirdiklerini belirtiler. Kalitenin de ön planda olacağı, görselliğiyle hayran bırakacak inanılmaz koşuşturmacı, sürükleyici tarafını yansıtılacaktır. Tanıtım çalışmaların da tamamlanarak, hafta içinde sunumu olabileceği kulağımıza gelen dedikodular arasındadır. http://www.evedonus.org

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..