Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Eylül '12

 
Kategori
Siyaset
 

Evet BDP'liler Meclis'ten uzaklaştırılmalıdır !

Evet BDP'liler Meclis'ten uzaklaştırılmalıdır !
 

Ülkemizde artan şehit haberlerinden dolayı ciğeri yanmayan var mı?

Peki bu ülkede teröriste ''Özgürlük Savaşçıları'' sıfatını yakıştırıp onlara kol kanat gerenlerden rahatsız olan var mı?

En son yedi düvene meydan okurcasına dağda bayramlaşmadılar mı?

Askere kurşun sıkan bu katillere hak hukuk tanımanın demokrasi ile ne alakası var?

***

Terörist ölüyor, törenle gömülüyor.

Ölen teröristin ardından ''Kanı yerde kalmayacak'' , ''Mücadelemiz sürecek'' gibi tahrik eden açıklama yapıyorlar. Bu adamlar Türkiye Büyük Millet Meclisinde üstelik.

Kamu malına zarar veren çocuklara arka çıkıyorlar, onlarla bir oluyorlar. Hatırlayın, polise molotof atacağım yerken elini yaralayan çocuk için polise dünyanın tehditlerini savurdular. Bir tanesi devletin polisine tokat atmıştı. O tokatın atılmasına müsade edenler o olayı nasıl sineye çektiler hepimiz biliyoruz.

Hepsinin geçmişinde ''dağ'' mutlaka var.

Attıkları her adım Anayasa'ya aykırı.

***

Mesela geçen günlerde Fatma Şahin ve diğer bakanlar, CHP ve MHP mebusları ''İlişkilerini keseceklerse gelsinler'' demişlerdi. Bu cümleyi kuran siyasilerimiz acaba buna inanıyorlar mı?

Bu adamlar ve uzantıları ömür boyu siyasetten men edilmelidir !

Çünkü bu insanların ne Kürt Sorununa ne de Kürt kardeşlerimize bir faydası yoktur. En azından ben bir faydalarını görmedim. Gören varsa lütfen yazsın !

Ortalığı karıştırıyorlar, olası barışı devamlı engelliyorlar, Anayasa'ya etmedikleri hakaret kalmadı, Meclis'te eylem yapıyorlar, Meclis'te devamsızlık yapıyorlar...

E madem Meclis'te devamsızlık yapacaksan, eylem yapacaksan aylık maaşını alma.

Eylem'e bak! Hem Meclis'e gelme hem de maaşı cebe indir. Adama ''Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu'' demezler mi ?

Üstelik bölge halkı, kendilerinden ve dayatmalarından tamamen bıkmış durumdalar. Doğu'daki kardeşlerimin refaha erişeceği günü iple çekiyoruz.

***

Uzmanlar ''İyi düşünülmesi gerekiyor'' diyor. Düşünülecek ne var ?

Ayrıca, yine o siyaset programlarında Liboş kesim dediğimiz gazetecilerin, ''Vekillik düşürülmesi Demokrasi'ye darbe olur'' sözlerinin de tamamen isabetsiz olduğunu belirtmeliyim. Anayasa'yı ihlal eden şahısların vekilliklerinin düşürülmesi, demokrasiye darbe değildir. Önüne delil konamadan Silivri'deki insanlara yapılanları alkışlıyorsunuz. Hatta Milletvekili seçilenlerin ''Vekillikleri düşürülsün'' diyorsunuz. Ancak, Terörden hüküm giyen ve mebus seçilince o şahısların dışarı çıkmalarını ''Demokrasi ve Özgürlük'' olarak görüyorsunuz. Bunun üzerine de kendinizi yurt sever olarak tanımlıyorsunuz. Hayret !

***

Konudan çıkmadan...

Sorunlarını insan gibi Meclis'ten iletmek varken huzur kaçıran, insanları anarşiye sürükleyen yönetemlerden uzak dursanız hem saygı görürsünüz hem de sorunlarınız hep beraber çözülür. Fakat siz devamlı ikinci seçeneği seçiyorsunuz.

O zaman siz bilirsiniz ! 

 
Toplam blog
: 117
: 379
Kayıt tarihi
: 01.09.12
 
 

Öğrenci, sanatsever, sporsever, Mustafa Kemal Atatürk... ..