Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '17

 
Kategori
İnançlar
 

Evimde negatif enerji var mı? Varsa nasıl anlar, nasıl temizlerim? İşte bu 3 basit yöntemle!

Enerji dendiğinde en çok merak edilen konuların başında şu sorular gelir.

Evimde negatif enerji var mı? Varsa nasıl anlarım?

Cevap çok basit aslında.

Eğer o mekanda huzursuzluk hissi, insanlar üzerinde bir ağırlık, çok fazla tartışma, çok fazla hastalıklar, uykusuzluk yada uyuduğunda kötü rüyalar görme gibi sürekli tekrar eden bunlardan biri bile varsa ve yakın zamanda eğer evde bir ölüm olayı gerçekleştiyse mekanda negatif enerji olabilir ve temizlik yapılması gerekir.

Bir diğer şeyde yeni taşınılan evlerde (daha önce ne yaşandığı bilinmediği için) oturmadan mutlaka bir önceki yaşayan insanların enerjisinden arındırmak.

Dışarıya çıktığımız her an gerek toplu taşıma araçlarında gerek negatif enerji olan ortamlardan negatif enerjiler üzerimize yapışıyor. Ve eğer bir insanın aurası zayıfsa orada delikler oluşuyor bu deliklerden çok daha çabuk giriyor bu negatif enerjiler.

Dünyada pek çok kültürde çağlardan beri enerjisel temizlikler yapılmakta. Tüm kültürleri incelediğinizde pek çok enerji temizliği yöntemine rastlayabilirsiniz.

Ben size en çok uygulanan ve en fazla fayda görülen 3 tanesinden bahsedeceğim.

 

En çok bilineni ve benimde en fazla bahsettiğim Adaçayı.

Adaçayı latince salvia yani iyileşmek kelimesinden geliyor. Yüksek bir titreşime sahip bu bitki tüm düşük titreşimleri üzerine toplar. Aynı zamanda adaçayının özü içerisinde bulunan sinirleri yatıştıran yağ bu maddeler yakılmasıyla ortaya çıkıyor. Müthiş derece sakinleştiren ve dinlendirici etkiye sahip bu yağ sizi uyuşturmuyor tam tersi zihni açıyor. Adaçayına bilgelik bitkisi denmesinin sebebi de bu...

Aslında defalarca bu konuyla ilgili yazdım ama konuya ilk defa denk gelmiş olan birini düşünerek en baştan yazalım:)

Adaçayını nasıl kullanıyouz.

Başlamadan önce niyet edilmesi önemlidir. Enerjilerle çalışmanın ve yönlendirmenin en önemli şartı NİYET. 

"Negatif enerjilerden evimi veya kendimi arındırmaya niyet ettim" gibi basit bir niyet yeterli.

Alanı temizlemek için Adaçayını bir kase içerisinde yakıyor ve çıkan dumanı o alana yayılmasını sağlıyoruz. Bu konuda sezgilerinize güvenin. Buna izin verirseniz sizi nerenin ve ne zaman temizlenmesi gerektiğine dair yönlendirecektir. Bunun dışında çok fazla kullanılan alanlar olabilir, özellikle koridorlar, salon ve yatak odaları, evinize herhangi bir misafiriniz gelip gittikten sonra kendinizi ağırlaşmış hissettiğinizde yapabilirsiniz. 

 

Bunun dışında ikinci bir uygulama:

Cam bir bardak içerisine bir tatlı kaşığı tuz koyup yarıya kadar sirke dolduruyorsunuz. Aynı oranda su koyarak üstünü tamamlıyorsunuz. Bu karışımı evinizde özellikle de görünmeyen bir köşeye koyuyorsunuz. 24 saatten sonra evinizdeki tüm negatif enerji bu suya çekilecek ve evinizin enerjisi temizlenecek.

Neden görünmeyen bir köşe çünkü negatif enerji daha çok buralarda toplanır. Bu arada evde tozun biriktiği yerlerde negatif enerjiyi toplayan alanlardır.

Ne kadar zamanda bir yapılabilir?

Aslında suyun renginde bir değişim varsa (kararma ve lekelenme gibi) hiç bekletmeden dökün ve yenileyin. Ama herhangi bir değişim yoksa ilk haftalarda bir kaç günde değişin daha sonra bunu rutin haline getirdiğinizde evinizde fazla negatif enerji eskisi kadar olmayacağı için daha uzun aralıklarla yenileyebilirsiniz.

Bunun için de aynı şey geçerli sezgileriniz sizi yönlendirecektir aslında... Mesela evinize çok fazla arkadaşınız geldiğinde, evde tartışma olduğunda, üzücü bir olay yaşandığında, evde gerginlik hissettiğinizde gibi...

Ben haftada bir suyu WC ye döküp, yenisini hazırlıyorum mesela.

 

Ve son olarak bir limonu ikiye kesiyoruz. Yarısının içine tuz koyuyor ve bir kase içinde yine odanın bir köşesine koyuyoruz. Bu da yine mekanın enerjisini temizleyen, yükselten ve sizin ruh halinize pozitif yönde tesir eden müthiş bir uygulama.

Yatak odanıza başucunuza koyarsanız siz uyurken, gün boyunca üzerinizde biriken negatif enerjiyi temizleyerek taptaze bir enerji ile güne başlamanızı sağlar. Ve gerçekten mışıl mışıl, huzurla uykuya dalmanıza yardımcı olan sihirli bir formül bu.

Hatta limon tuzla etkileşime girdiği için odadaki mikrıopları da öldürdüğü söyleniyor.

 

Yaşam alanlarınızda düzenli aralıklarla bu uygulamaları yaparsanız emin olun evinizdeki ve kendinizdeki huzuru, dinginliği bariz hissedeceksiniz.

Ayrıca Enerjiyi bir önceki haftadan temizlemek yeni haftada tüm güzel olasılıkları da hayatınıza davet edecektir.

 

Sevgiler,

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com.tr/

https://www.facebook.com/NrlStyle

 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..