Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mart '20

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Evinde kal Türkiye’m

Evinde kal Türkiye’m. bu günlerde virüs salgınını önlemek için evlerimizdeyiz. Temas yok. İşin önce güzel tarafından bakalım. Sosyal medyada bir paylaşım öpüşmeyin el sıkışmayın sadece bakışın e biz görmüyoruz o zaman sevdiklerimizin sesiyle yetineceğiz.

 

Biz yollarda yürürken izinsiz dokunmalar haber vermeden elbisemizden bastonumuzdan çekiştirmelerden uzak günler yaşamak harika. Kendilerine göre sağa git sola git gibi komutlardan uzak olmak güzel.

 

Yahu bu idari izin bitince izinsiz dokunmaları nasıl önleyeceğiz rızamız dışındaki zorla yardım etme durumuyla nasıl mücadele edeceğiz. Bazıları da mübarek sülük gibi yapışıyor.

 

Gelelim evimize yalnızız ya şekerimi nasıl ölçeceğim sesli şeker ölçüm cihazları SGK tarafından ödenmiyor. Hadi çözdük televizyonu açayım desem kaç tane sesli betimlemeli film izleyebilirim sesli betimleme derneği de olmasa hiç izleyemeyeceğiz.

 

Hadi kitap okuyayım görme engellilere yönelik hizmet eden kütüphanelerde olmasa işimiz çok zor ama biz kitabı çıktığı anda okumak istiyoruz yayın evleri maalesef bize uygun formatlarda kitap yayınlamıyor.

 

Bizde ne yapalım elimizdeki sesli betimlemeli filmler okunan ve taranan kitaplarla idare edeceğiz birde gelsin arkası yarınlar ve radyo tiyatroları yeni bir radyo aldım bazen telefondan bilgisayardan uzaklaşıp ibreyi çevire çevire haber müzik dinliyorum bizde evimizde kalmaya devam ediyoruz sizlerde bir zorunluluk olmadıkça evlerinizden ayrılmayın. Salih Arıkan, Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..