Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Mart '11

 
Kategori
Astroloji
 

Evlenilecek kadın başak

Evlenilecek kadın başak
 

3 Yaşında da 33 yaşında da saf, duru ruh halini korur başak kadını


Eyyyyy! Cemaat-i müslimin,  

Astrolojide Ocak ayına oğlak burcunun karşılık geldiğini ben de biliyorum." O zaman neden oğlak değil de başak kadınını yazarak başladın astrolojiye" derseniz eğer... Emir büyük yerden geldi derim size. Bir başak kadını otoriter bir ses tonuyla " Bu akşam başak kadınını yazacaksın" deyince emir demiri kesiverdi. Emredersiniz deyip başladım kalem oynatmaya! Bir de bu ara sadece başak kadınına % 100 konsantreyim. Bu yüzden başak kadınıyla başladım astroloji yazmaya. 

Bana göre başak kadınının pozitif yanı 8 tam puansa negatif yanı 2 tam puan. Tabi eğer cafcaflı, şişirme sahte değil, kendi olan sade kadınları seviyorsanız... 

Başak burcu kadını astrolojide bakireliği temsil eder. Her yönden... Ruhen, bedenen 12 burç içinde bakir olmak konusunda başağa apayrı bir parantez açıyorum. Eyyy uçkuruna düşkün erkek milleti! Eğer amacın makaraysa, gönül eğlendirmekse, sadece şınav çekmekse! başak kadınından kesinlikle uzak dur. Başağın dikenleri fena halde yakacaktır canını. 

Çünkü başak kadını mahremini çok az sayıda ve seçilmiş adama açar. O mahreme helal getirirsen vay haline! Başağın ilişki süresi ve yorumu önce uzun süre ve sonra ciddiyet olarak tanımlanabilir bence... Laubalilikten başak kadar nefret eden kadın tanımadım kesinlikle. Güven, sende arayacağı ilk özelliktir başak kadınının haberin olsun. Çok zor güvenir ve o güvene layık olmazsan hemencik bırakıp gidiverir seni. Ağzın açık, ayran budalası gibi kalıverirsin ortalıkta,  

İş hayatında başak kadar sorumluluk düzeyi yüksek, ekmeğine, işine sahip çıkan kadın çok zor bulunur. İşyerini, paranı teslim et. İstersen 1 ay uğrama ofisine. Yalnız 1 aylık çalışma programını birlikte hazırlamış olun. O programa harfiyen uyacağına kalıbımı basarım. Dışardan birileri ayarını bozmadığı sürece başak kadınını bir tek sonuç bekler iş hayatında: BAŞARI... BAŞARI... BAŞARI... Ayrıca başak kadınını tertip ve düzen gibi kavramlarla da tanımlayabilirim rahatça. 

Şimdi... Gelelim aşk hayatına... Karşı cinsten çok zor etkilendiği için çok az sayıda adamı alır hayatına... Tabi Papua Yeni Gine dilini bilip bilmediğine kadar binbir türlü testten geçirdikten sonra. Evlilik için en ideal kadındır. Ama maalesef Rambo kadar güçlü, Einstein kadar zeki, Beethoven kadar yaratıcı, Akhilles kadar yenilmez olmak zorundasınız. Yoksa üzgünüm size güle güle... Kraliçem sizi beğenmedi. Ona kızmayın. Çünkü "mükemmeliyetçilik" onun ruhunun ve bedenin her milimetrekaresine işlemiştir. O mükemmeliyetçilik belası yüzünden en büyük ezziyeti kendine yapar aslında hiç farkında olmadan 

Ya cinsellik mi diyorsunuz? Olur efendim. Onu da anlatayım. Genelde başak kadını cinselliği önemsemeyen, hatta soğukça, fantazilere de kesinlikle kapalı olarak bilinir. Eğer onu kıskandırmak için saçma sapan bir rekabet duygusuna sokarsanız emin olun ki arkasına bakmadan çekip gidecektir. Ama eğer hayatı boyunca çok nadir olacak şey olup size aşık olursa eğer (çok düşük bir ihtimaldir bu. Çünkü başak kadınını kesinlikle aklı yönetir.) Bir adamın aklına hayaline gelemeyecek kadar sahiplenici dişi bir kaplan, yeryüzündeki en erotik ve şehvetli kadın olup çıkacaktır karşınıza. 

Karşısındaki tarafından sürekli yanlış anlaşılmaktan korkması, zaman zaman, belli etmese de vesveseli ve kuruntulu bir karamsara dönüşmesi ve kesinlikle hata affetmemesi, aşırı mükemmeliyetçi olması, yeniliğe kapalı olması negatif yönleri bence. 

Özellikle esmer olanlarına beyaz ve açık mavi çok çoook yakışsa da başak kadını pastel tonlar, siyah ve gride ısrarcı olur. Fikrinizi söyleyin ama kesinlikle ısrarcı olmayın renk tercihleri konusunda da. 

Sözün özü, en şüpheci ve en kendine güvensiz adama bile evlilik konusunda başak kadınını tek geçerim. Tek bir şartla... Kraliçe arı sizi kendine layık görmeli!.. 

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..