Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '15

 
Kategori
TV Programları
 

Evlenme programlarında evlenecek olanlar parayla ayarlanıyormuş, biz de gerçek diye izliyoruz

Evlenme programlarında evlenecek olanlar parayla ayarlanıyormuş, biz de gerçek diye izliyoruz
 

RESİM ÖRNEKTİR,BURADA YAPILIYOR SANILMASIN. HERHANGİ BİR TV'Yİ KASTETMİYORUZ. KİM YAPIYORSA...


Ben reyting için her şey mubah diyenlerdenim; medyanın reklama ihtiyacı var, değilse o programları kim nereden duyacak bilecek izleyecek. Kim ne düşünür bilmiyorum ama ben böyle biraz insanları kızdıracak şekilde düşünüyorum. Medya reklam yapar. Asparagas haber verir. Yalan söyler. Olmamış şeyi olmuş gibi anlatır. Olayları abartır. Menfaatini düşünür. Yine de medya organlarının genel anlamda iyi niyet taşıması gerekir. Bunları işi için yapar. İşi zaten bunu gerektirir.

Fakat artık bu durum öyle bir hal aldı ki Kerim Korkut’u bile isyan ettirecek hale geldi. Sen evlenme programı yap. Evlenmek isteyenler müracaat edecek, onları ekranda evlendireceksin. Daha ilginç olsun, reyting artsın diye parayla kadın erkek ayarlayıp onlara adeta evlenme tiyatrosu oynat. Halk da bunu gerçek sanarak izlesin. Yuh yani! Bu, affedersin insanları biraz şey yerine koymak olmuyor mu?

Bu arada RTÜK ne yapıyor? Muhalif TV’lere ceza kesmekle meşgul. TV’lerde çalışan yakınlarımızdan aldığımız bu bilgi doğruysa RTÜK hem istifa etsin. Böyle şey olur mu ya! Evlenecek kimse yoksa evlenme programı yapma! Evlenme programlarının Türkiye’de ne kadar seyircisi var biliyor musunuz? Yazık değil mi bu insanları kandırıyorsunuz. Onlar gerçek bir evlilik programı izlediklerini sanıyorlar.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..