Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Nisan '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Evlenmeden önce, kadınlarımız…

Evlenmeden önce, kadınlarımız…
 

Evlenmeden önce bir erkek için iki ayrı kadın vardır.

Biri çok iyi bir anne, iş kadını evi çekip çeviren ve her zaman eşinin yanında olacak bir kadın.

Diğeri ise iş hayatında başarılı ve bitmeyen hedefleri ile yaşayan bir tutku; ona ulaşması zordur, ruhuna dokunmak zordur, muhtemel kocasının annesine anne demek çok zordur bu kadınlarımız için, bir ulaşılmazı oynar ve bunda başarılı olurlar ve ulaşılmaz olur bir gün etrafında gerçek bir dostun olmadığını görürler, O bir gün geldiğinde, bir hüzün çöker.

İşte o gün şans eseri bile olsa bu kadına evlenme teklifi edin, kız kulesinde ya da çeşitli müthiş organizasyonlarla tek taş yüzük vermeyin sadece ben varım, ben buradayım dediğinizde, sizinle o gün evlenmek isteyecektir.

Ama dikkat etmek lazım hedefi çoktur, hedef çok olunca ruh hali gün içinde üç dört kez değişir ve her zaman kendi ruh haline göre size davranır.

Yanında birileri varsa, alkışlanıyorsa her an size karşı bakışı değişecektir. Bir gün evlenme teklifini onlar yapar ama onun gereklilikleri için çaba çok zor gelir.

İlk profil hatırlayın şimdi. Bir anne….. Siz uyurken size bakarlar, en zor gününüzde sizinle ağlar, üzülürler.

Çocuğunuzu sevgisiyle büyüten, sabah bir meleğe benzeyen kadınlarımız, akşam işten dönerken adımlarımızı hızlandıran kadınlarımız. Onlarla tiyatro da , konser de, sinema da, piknik de, yürüyüşe çıkmak da güzeldir. Ve biz erkekler hedefi olan bizi unutan kadınlarla uzun süreli birlikte olur, anne olabilecek olgunlukta bizi sahiplenenlerle evleniriz.

 
Toplam blog
: 35
: 761
Kayıt tarihi
: 05.11.06
 
 

Merhaba, yazmak en büyük hayalim değil ancak yazdıklarım üzerinde uzun zamandır düşündüğüm ve art..