Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '18

 
Kategori
Dekorasyon
 

Evlerinizi Aydınlık ve Parlaklık Verecek Püf Noktalar

Evlerinizi Aydınlık ve Parlaklık Verecek Püf Noktalar
 

Evleriniz karanlık ve boğucu durmasını önleyecek fikirlere değinmek istiyorum.

Bazı ev hanımları evinin karanlık durmasından oldukça şikayetçi. Bunun önüne geçme yollarından biri ağır ve güneşi emmeyen perdeler yerine, güneşliklerin daha hafif ve yarıya kadar olan dekoratif perdeleri düşünebilirsiniz. En çok ışık alan odalarınıza ise daha koyu tonlarda duvar renkleri seçerek, doğayı tanımlayan yeşil ve sarı tonlarında eşyalarla dengeyi sağlayabilirsiniz.

Çatı katlarındaki odalar yazları genelde daha sıcak ve boğucu olmaktadır.Orada yapmamız gereken duvar renklerini soğuk tonlarda boyayarak gölge rengini de tavanı boyayarak serin ver ferah bir hava katarız.

Banyolardaki fayansları desenli kullanmak. Tabi ki de hareketli ve göz yoranların aksine sakin bir renk tonu üzerine geometrik şekiller.Banyonuz geniş ise bu bir artıdır ve içini tamamen doldurmak yerine banyo dolabı dışında ortaya bir küvet ile ferah cool bir hava katabiliriz.

Aslında mantığı çok basit ters orantı gibi düşünmelisiniz çok ışık alan bir alana çok hafif eşyalar ve açık tonlar huzur vermek yerine rahatsız edici olmaktadır. Karanlık bir odaya koyu tonlar kullanmanın ne kadar berbat olduğu gibi. Sadece bir bilgi ve göz zevkiyle alakalı bu dekorasyonlar sizin temel zevkinizi anlatmaktadır. İyi bir gözlemci ve tasarımcıysanız odalarınızı güzel ve zevkli döşeyeceksinizdir.

Çok fazla eşya bir oda için boğucu bir yüktür. Hafif ve sade eşyalar evinizi daha gösterişli ve huzur verici göstereceğinden emin olun. Trendleri takip edin ve dekorasyon alanında bir çok konu okuyup görsel arşivinizi zenginleştirin eminim güzel sonuçlar alacaksınız.

 
Toplam blog
: 18
: 142
Kayıt tarihi
: 16.10.17
 
 

Alp çocukluğunda evi dağıtan haylazlardan biriydi. Ve yıllar geçtikçe bu davranış tersine dönerek..