Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Evli Erkekler, Genç Kadınlar

Evli Erkekler, Genç Kadınlar
 

Aşk_ı Memnu



Aslında bu yazı kalabalık içerisinde gördüğüm, kendini hiç tanımadığım bir kadının, bir erkeği döverek kanlar içerisinide bırakmasıyla canlandı beynimde. Tamamen hayal ürünüdür.

Bir varmış iki yokmuş. Ülkenin birinde kendi halinde mutlu mesut yaşayan bir genç kız varmış. Bu kız genç sevgilisiyle okadar mutlu yaşarmış ki. Dillere destan masallara, kitaplara, insanlara örnek olacak bir aşkla birbirlerine bağlı yaşarlarmış. Arkadan arkaya onu takip eden bir adamın farkına bile varmamış. Aradan aylar geçmiş, genç kızı takip eden adam dayanamaz duruma gelmiş. İçi içine sığmayan, uykularını kaçıran bir aşk-ı memnu mu desek yoksa platonik mi desek bu aşka bilmiyorum. Adam genç kızın karşısına çıkmaya ve içinde yaşattığı aşkını açıklamaya karar vermiş. Kızın karşısına çıkmaya çok çekinmiş, onunla gözgöze gelmek adam için bir dayanılmaz olmuş. Her nereye baksa onunla yaşıyor, hayalinde onunla yiyip içiyormuş.

Bu arada sevgili olan iki gencimiz evlenip mutlu yuvalarını kurmuşlar. O kadar mutlularmış ki. Bu mutluluğu bozulmasından bir an bile şüpheleri olmazmış. Adam gizliden gizliye takipteymiş. Genç kızın karşısına çıkmaya sevgisini anlatmaya cesareti olmayan adam telefonda derdini anlatmaya karar vermiş.

Telefonda ki genç kıza herşeyi anlatmış. Bir anda büyük hakaretlerde bulunamayan genç kız şaşırmış ne diyeceğini ne yapacağını bilemeden telefonu kapaltmış. Bu telefonlar süredurmuş. Genç kız eşine olan aşkı ve saygısından dolayı kırmak istememiş bu insanı, doğru yolu göstermek için çabalamış durmuş. Adamın hayatını sürdürmek için ayakta durmaya ihtiyacı olduğunu, bir insanın ona yardım etmesi gerektiğini anlamış. Aradan aylar geçmiş. Genç kızımızı aşk-ı memnuya sürüklemeye çalışan adam hakaretleri hak etmeye başlamış. Dirençli gencimiz bu durumu çok iyi başarmış hemde. Balyoz gibi laflar tepeden aşağıya düşüyorken halen sevgiden beyninde kurduğu hayallerden bahsede duran adam yılmış, hata yaptığını anlamış. Temeli sağlam atılan, her şeye rağmen ayakta duran ve yıkılmayacak kadar aşla sevgiyle yaşatılan bu yuvadan elini çekmeye başlamış.

Masalla başlattığım bu yazı bu kadar da sınırlı kalmaz eminim. Yazdıkça yazası geliyor insanın bu konuda. Her kadınlarımız çiçektir deriz ya sevdikçe büyürler diye. Erkeklerinde kadınlardan hiç farklı yanı yoktur. Sevdikçe kadından daha da çok büyürler. Sevgiyi eşinden bulamayan erkek kendini dışlanmış hisseder ve bu mutluluğu başkasının mutlu olan yuvasında hata sonucu aramaya kalkar. Her insanın yaşadığı bir dönemler, geçişler vardır hayatında. Önemli olan kendisine ve ailesine zarar vermeden bu dönemleri aşabilmesir.

Erkekler çapkındır derler, şimdi bana milliyet blog ailesi içerisinde ki tüm erkek yazarlar tepki verecekler ama bu bir gerçek heralde . Herkes erkekler çapkındır dedikleri için çevremde bende çekinmeden yazıverdim. Çapkınlıklar olsun normanldir derim ama AŞK-I MEMNULARA, ve bu hikayede ki gibi yanlışlıklar olmasın hayatımızda. Yıkılan yuvalar ortada kalan çocuklar olmasın işte...


 
Toplam blog
: 118
: 3309
Kayıt tarihi
: 04.09.07
 
 

Bilgi büyük adamı alçak gönüllü yapar, normal adamı şaşırtır, küçük adamıysa kibirlendirir.. ..