Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '11

 
Kategori
Güncel
 

Evli Olduğunu Bilmiyor Muş!..

Evli Olduğunu Bilmiyor Muş!..
 

Polis: Balkona çıkarmısınız.. 

Kerem: Neden ? 

Polis: Kocası buraya geliyor.. 

Kerem: Nasıl yani, evli mi? 

Bu dıyaloglar Kerem Altan'ın evinde esrarengiz bir şekilde hayatını kaybeden Defne Joy FosterIn ölümü hakkında inceleme yapmak üzere olay mahaline gelen Polisler ve Altan arasında geçen dıyalogların medya'ya düşen bugünkü haber alıntılarıdır.. 

Defne'nin ölümü hakkında Adlı Tıp'tan henüz resmi açıklama yapılamadığı için olay hakkında kesin hüküm yapılamıyor, ancak her yeni gün kafaları karıştıran olaylar yaşanıyor.. 

Kerem Altan denilen matuf, malüm Ahmet Altan'ın oğludur. Bilindiği gibi bir gazetenin yazı işleri müdürü olduğunu da kamuoyu, Defne Joy Foster'in Kerem Altan'ın evinde ölü bulunduktan sonra öğrendi. 

Bir gazetenin yazı işleri müdürü demek, güncel olaylardan haberdar olması demek kadar, her gün magazin medyada özel yaşamı ile ilgili haberler ve oğlu ile çekilmiş boy-boy fotografları çıkan ünlü, sempatik Defne Joy'dan haberdar olmak demektir.. 

Ben Hakim veya Savcı olmuş olsaydım ceza kanununda yer alan 2 yıldan az ceza ile yargılamaların tutuksuz yargılama ihlalinde bulunur, Kerem Altan'ı tutuklardım.. 

"Evli olduğunu bilmiyordum" ne demek? Ne demek efendim! 

Kerem bey, Defne Joy Foster'in evli olduğunu bilmiyor muş! 

Ben Defne'nin ölümüne herkes gibi çok ama çok üzüldüm..Elbette Adli Tıp sonucu açıklandıktan sonra Hakim ve Savcılarımız en doğru kararı vereceklerdir, bundan zerre kuşku duymamaktayım. 

Elma hesabı, arsa hesabı, kumaş hesabı, para hesabı gibi bir sürü sayabileceğimiz hesap analizleriyle doludur insanların yaşamında..Ama insan'ın iç hesabı, vicdan hesabı kadar zor bir hesaplaşma yoktur dünya'da... Gel- git'ler, med-cezir'ler oluşur yüreklerde doğru kararı verene dek.. 

Doğru bir tane dir. Tek dir. 

Altan'ın tek yapacağı şey, vicdanı ile öne çıkıp, kaçış yolu aramadan delikanlı gibi yaşanan olayları kamuoyuna açıklaması dır.. 

Şu aşamada Kerem Altan'ı suçlamak gibi bir lüksümüz asla olamaz ancak kamuoyu vicdanının rahat olmadığının altını da çizmeden gecemeyeceğim... 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..