Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mayıs '16

 
Kategori
TV Programları
 

Evli ve Öfkeli reyting kurbanı oldu!

Evli ve Öfkeli reyting kurbanı oldu!
 

Mayıs ayının ilk haftasını geride bırakmak üzereyken, televizyon dünyasındaki kazanın iyice kaynadığını görüyoruz. Yepyeni şekilde ekranlara sürülen ve izleyici çekmenin hedeflendiği yapımların dışında, hali hazırda devam eden yapımların durumlarının ne olacağına dair verilecek olan kararlar gündemin sıcacık kalmasını sağlıyor. Bu atmosferde hemen her hafta 1 dizinin başlamasını ya da final yaptırılışını haber olarak yazmak zorunda kalıyoruz.

Bu 2 seçenek içerisinde bu haftaki hakkımı final yaptırılandan yana kullanmak istiyor. Çünkü ATV'de yayınlanan bir yapımdan final haberi geldi.

Ekim ayından beri ATV ekranlarında yayınlanan ve pazar günleri ekrana gelen Evli ve Öfkeli de reyting kurbanı olarak final yapma kararı alan diziler arasına katıldı. İlk başladığı günlerdeki başarısını sürdüremeyen ve arada birkaç bölümünün yayınlanmaması yüzünden seyirci kaybı yaşayarak acı çeken dizinin son haftalardaki izlenme sonuçları biraz toparlanma sinyali verse de, bunun ATV'ye yetmeyeceğini az çok tahmin ediyorduk. Sonuç olarak beklenen haber geldi ve dizinin final yapmasına karar verildi.

Süreç Film yapımcılığındaki Evli ve Öfkeli dizisinin oyuncu kadrosunda Ebru Cündübeyoğlu, Birce Akalay, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy, Ayça Erturan ve Serkan Altunorak gibi isimler bulunurken ; yapımın final yapacağı tarih de resmen belli oldu.

Önümüzdeki pazar günü 29. bölümü yayınlanacak olan dizinin final bölümü 15 Mayıs Pazar gecesi yayınlanacak olan 30.bölüm olarak belirlendi. Yani dizinin son 2 bölümü ekrana gelecek.

Bu üzücü haberle birlikte reyting kazanı bir yapımı daha yemiş ve ortadan kaldırmış oldu.

Yazık oldu, geçmiş olsun.

ANIL KOLDAŞ

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..