Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '17

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Evliliğin cinsellik dışında amacı yok

Evliliğin cinsellik dışında amacı yok
 

Cinselliğin meşruluğu toplumsal hayatın gereği maalesef. Normal mantığa göre tarafların birbirini istemesi yeterli olmalı ama olmuyor işte. Biz de ilişkilerimize meşruiyet kazandırmak için evleniyoruz.

Sadece bunun için… Evlilikte yaptığımız her şeyi evlenmeden de yapabiliriz. Evlenmeden de cinsellik yaşayabiliriz ama meşru olmaz.

Bütün bir ömrü kapsayan hayatımızın en önemli olayı evliliği Ayşe kızla ilişkimizin meşru olması için yapmak zorunda kalışımız anlaşılır gibi değil.

Diyorum ki sırf bunun içinse sadece beraber olacağımız zaman evlenelim, kalan hayatını herkes kendisi istediği gibi yaşasın.

Çocuk yapmak diyorsanız, bu, cinselliğin içinde zaten. Bakıp büyütme diyorsanız herkes çocuğunu büyütsün.

Beraber olduğumuz kişiyle sadece beraber olurken evli olalım. Diğer zamanlarda herkes kendi hayatını yaşasın. Çünkü toplumumuzun yapısına göre evli değilken beraber olmak doğru değil.

Evlenmenin cinsellik dışındaki amaçları evlenmeden de yerine getirilir. Karısı kocasına hizmet edecek, kocası çalışıp eve para getirecek. Ne hizmeti, kadın hizmetçi mi? Koca çalışacak karısına bakacakmış, kimse kimseye bakamaz. Sohbet muhabbet dersen evlenmeden de olur. Ben meşru cinsellik dışında evliliğe neden göremiyorum.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..