Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Evlilik

Evlilik
 

Evlilik.... Kaç günlerdir aklıma bile gelmeyen bir kelimeydi. Ta ki dün akşama kadar.. .Ne peki benim aklıma getiren evliliği. Dün akşam isteyicilerin gelmesi. Bu muhabbetten çok sıkıldım ya. Daha okulu bitireli 5-6 ay oldu. Hemen evliliği hiç ama hiç mi istemiyorum. Hem daha yaşım kaç ki? Kaç mı 21. Erken değil mi tam ayaklarımın üstünde yeni durmuşum. Hİç içim istemiyor. Çok saçma ya.

Yaşadığım yerde üniversiteyi bitiren her kıza ne zaman evlenecek gözüyle bakıyor. Aman evde kalırsın ya da senin mürvetini görelim, torunumuz olsun.... vs. Gerçi şükretmem gerek. Üniversiteyi okumayanlar liseyi bitirip billah hemen evlendiriyorlar. Hele damat adayı memur falansa garantidir o kızın evleneceği.

Öyle... Yanlış ya da doğru, kız ya da erkek olsun insanın kişiliği oturmadan, olmaz heralde olmuyorda. Bu yaşada bağlı değil heralde 30-40 yaşındada olsa kişiliği oturmadıysa olmuyor ya. Her iki insanda hayatı birbirine zehir etmeye başlıyor. Sonra da boşanmalar.... Boşanmış aile çocukları.... Anne babalar lütfen acele ettirmeyin. Nasılsa olacak ama insan kendini hazır hissetmeyince olmuyor. Böyle aceleyle karar verilen bir evlilik nereye kadar gider. Düğünmüş, nişanmış her şey bir yere kadar... Evli evine köylü köyüne misali... Haklı değil miyim ya bir yorum yapın lütfen... Hoşçakalın... Hep mutlu günler bizi beklesin...

 
Toplam blog
: 21
: 2296
Kayıt tarihi
: 17.12.06
 
 

2006 yılında çocuk gelişimi ve eğitimi öğetmenliği bölümünü bitirdikten sonra aynı senede anasınıfın..