Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Evlilikte aşk neden biter?

Evlilikte aşk neden biter?
 

Biz insanlar neden severiz hiç düşündünüz mü? Ya da neden aşık olduğumuzu düşünerek evleniriz? Biri cıkar karşımıza tanımadığımız, daha önce geçmişimiz olmadığı biri ama nedense geleceğimizi onunla geciririz, mezara birlikte gireriz.

Karşımızdaki insan bizi mest ediyordur ilk başta, onu severiz isteriz. Benim olsun deriz. Saklarız kimimiz, kimimiz de bırakırız, isterse gider isterse kalır diye ama hep kalsın isteriz, gitmesin hiç diye umut ederiz. Severiz çünkü: onunla EVLENMEK isteriz, tenine dokunmak, onunla uyanmak isteriz. Kokusu güzel gelir bize ancak ancak bunlar birkaç sene içinde!!

Sonra hayat denen bir kara kedi vardır sevginin arasına giren. Sabah işe gidilir, işten gelinir yemek yenir uyunur. bu kısır döngüdür: Kadın işten gelir, kocaya yemek hazırlar, koca yemeğini yer, televizyona bakar, kadın bulaşıkları yıkar, sonra yatarlar... sabah kahvaltı herkes işe ve akşam yine aynı gece.

İşte aslında adam kadın bana hizmet etsin, ev işlerini görsün diye evlenir. Peki kadın sevdiği için mi? Hayır o da iki ayaklı hayvanların saldırısından korunmak için, evladını korumak için evlenir.

Acımasızlık benim yaptığım. O yüce kuruma aileye yaptığım bir hakaret belki ama farklı acıdan baktığınızda bu yüce kuruma; sizce ben HAKSIZ MIYIM?

 
Toplam blog
: 22
: 6099
Kayıt tarihi
: 11.02.07
 
 

Hayata erken başlamış sayılmam ama hayat buz gibi yatakhanede aç karnına sabahlamak sayılmazsa ya da..