Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '16

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Evlilikte eşlerin birbirine karşı görevi yoktur; canlarının istediğini yaparlar

Evlilikte eşlerin birbirine karşı görevi yoktur; canlarının istediğini yaparlar
 

Evlilik kadınla erkeğin birbirinden yararlanmasıdır. Birlikte çocuk yaparlar, sevişirler, gezerler… Denildiği gibi birbirlerine tutunmazlar, korumazlar, yardımcı olmazlar… Evlilik bir menfaat ilişkisidir. Kadının aradığı şeyler erkekte, erkeğin aradığı şeyler kadındadır.

Herkes kendisi yaşar. Kadın erkeğine yemek yapar ama buna mecbur değildir. Hele ev işlerine hiç mecbur değildir. Erkek de çalışıp kadına bakmaya mecbur değildir. Herkes parasını kendi kazanır, serbestçe kendi isteğiyle eve ve çocuklarına harcama yapar. Ev işleri ve çocuk bakımı bu işin özel görevlilerine verilir. Kadın da erkek de kendi sevdiği işleri yapıp para kazanırlar; ister kendi başlarına isterse bir iş yerinde.

Askeriye mi burası ya, ne görevi! Hayatın içinde görev diye bir şey yoktur zaten. Köleler görevlendirilir. Özgür insanlar kendi başlarına çalışırlar.

Ben eşimle sevdiğim ve istediğim şeyleri yaparım. Birlikte çocuk yapar çocuğumuzu severiz (Dikkat, çocuğumuzu biz büyütmeyiz, uzman birimler büyütür), sevişiriz, birlikte yer içer gezeriz. Eşim benim hoşlandığım şeydir.

Ben yalnız yaşarım, herkes yalnız yaşayabilir, ondan mutluluk almayacaksam eşi napayım. Evliliğin içine fedakârlık, dayanışma, saygı gibi saçmalıklar girdiği zaman mutluluğu unut. Öpeceğim insana ne saygı göstereceğim, manitam o benim!

Çocuğu sadece yaparız. Çocuk yapmak kolay değildir, ödül olarak bu tatlı yaratıkları severiz. Başarılarından gurur duyma işi pek mantıklı değil, bırak o kendisi kendisinden gurur duysun!

Eşim ve ben ikimiz de ayrı ayrı sevdiğimiz istediğimiz şeyleri bir araya getirip ortak mutluluklar yaratırız. Yanında güzel bir kadınla sinemaya gitmenin tadı ayrıdır. Oturup baş başa yemek yemenin filam. O da senin için öyle düşünür. Evlilik böyle olursa güzel olur, değilse beş para etmez.

Evlilikte eşler birbirine bağlı değildir, herkes canının istediğini yapar. Ama seni seçtiği için bazılarını da seninle birlikte yapar. İşte evliliğin güzelliği buradadır.

Modern evlilik modelimiz “SSES Evlilik Modeli” insanlara bu konudaki bütün güzellikleri sunmaktadır. Kısaca 2 yıl süreli. İsterseniz uzatabiliyorsunuz. Değilse ayrılıp yeni bir evlilik yapıyorsunuz. Ömür boyu belki 30 ayrı kadınla/erkekle 30 defa evleniyorsunuz. 30 defa aşk, 30 defa mutlu bir yuva. Çocuklarla bu işin ilgisi yok. Baba olmasına karar verdiğiniz birisiyle çocuk yapıyorsunuz. Eşinizden bıkmadan ayrılıyorsunuz. Ona doyamadıysanız süreyi uzatıyorsunuz. Mecburiyet yok, isteyen uyguluyor. Bu konuda sitede yazılarımız var.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..