Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '10

 
Kategori
Basketbol
 

Evren Büker ve Cevher Özer Kamptan Ayrıldı

Evren Büker ve Cevher Özer Kamptan Ayrıldı
 

Basketbolun yeni parlayan yüzü: Evren Büker


Dünya Basketbol Şampiyonası'na saatler kala Türk Milli Takımı'nın kadrosu da netleşmek üzere. Barış Ermiş'in davet edilmesiyle takımda kalma şansı düşen Evren Büker dün affını isteyip ayrıldı. Evren iki gün dinlenip yeni takımı Medical Park Trabzonspor'un kampına katılacak. Kadroda yer verilmeyecek bir diğer isim olan Cevher Özer ise dün akşam idmanına katılmayıp kamptan ayrıldı. Kadro dışı kalacak son oyuncunun ise Fatih Solak olması bekleniyor. Öte yandan önceki gün gıda zehirlenmesi geçiren Ender Arslan dün iyileşerek idmana çıktı. 

Aslında beklenen ama pek arzu edilmeyen bir ayrılıktı Evren Büker'inki. Özellikle Engin Atsür'ün sakatlığının ardından daha çok zaman bulacağını düşünürken Barış Ermiş'in kadroya ilave edilmesi biraz hayal kırıklığına sebep oldu hem Evren'de hem Evren'den beklentisi olanlarda.  

Geçen sene Galatasaray Cafe Crown'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Gerçi Kaya Peker'i bile içine almayan Tanjevic denkleminde yer bulacağı pek düşünülmediği için beklenen bir ayrılık bu.  

Aynı durum Cevher için de geçerli. Özellikle uzun rotasyonunu (eski) Fenerbahçe Ülker'li oyunculardan kuran Tanjevic için Cevher sadece iyi bir antreman malzemesi olabilirdi. Son senelerde Beşiktaş Cola Turka'da gösterdiği müthiş mücadele onu da 12 Dev Adam arasına itmeye yetmedi.  

Umarız önümüzdeki senelerde bu iki oyuncudan çok daha fazla verim alabiliriz.  

Şimdi herşeyi geride bırakıp destek olma zamanı. Sıkıntılarımız olsa da evimizde oynayacağımız bu turnuvada madalya neden gelmesin? 

Arşiv yazıları için: http://gucluberk.blogspot.com 

 
Toplam blog
: 72
: 562
Kayıt tarihi
: 08.05.10
 
 

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Mezunuyum...Basketbola 1986 y..