Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Nisan '09

 
Kategori
Uzay
 

Evrendeki dünyalar

Evrendeki dünyalar
 

SON DÜNYA


Bilim adamları harıl harıl çalışarak gökkubbe içerisinde ne gibi varlıkların olduğunu inceliyorlar.

Aslında biz vatandaş buna gökkubbe diyoruz. Çünkü bizim görebildiğimiz o. Ama bilim adamları buna “uzay” ya da “galaksi” diyorlar. Bence galaksileri de içinde barındıran tüm sisteme evren demek daha doğru olur.

Derinliğinin sonsuz olduğu kesin. Fakat belli bir bölgede bulunan bizim, galaksi adı verilen güneş sistemimiz bulunmaktadır. Bu sistemin dışında ne olabilir? İşte onun sonu olamaz. Beyin bunu düşünmeye başlarsa asla tasavvur bile edemez. Edilemeyecektir de.

Bunu düşünecek olan bir beyin mutlaka bilmek isterse, kendini zorlarsa o sonsuzluğun genişliği beyni zorlar ve kendini heba eder. Bir kere sonsuzluğu düşünmenin imkânı olamaz. Adı kendinde “sonsuzluk”.

“Bir ölçek kapasitesinden öteye gidemez.” Beynin böyle sonsuz bir gücü olduğunu kim iddia edebilir?

Kendi galaksimizin 18000 tane irili ufaklı dünya gibi uydularının olduğunu düşünüyorum. Dünya ise bunlardan 18 binincidir.

Bu uydular ya da dünyalar, zamanında bizim üzerinde yaşadığımız dünya gibilerdi; fakat her varlığın mutlaka bir ömrü olduğu için onların ömürleri de zamanında tükendi. Kurudu ve bugünkü uydu dediğimiz hale geldiler.

Bugün dünyamız, bunlardan son âlem olarak, insanlığı üzerinde taşımaktadır. Dünyamızın da ömrü tükenince artık hayat son bulacaktır.

Öteki dünyalarda yani uydularda son bulan hayattan sonra insanlık bir diğerine taşınmış ve ondan da bugünkü dünya üzerine gelinmiştir.

İnsanlığı o uydudan uyduya yani dünyadan dünyaya taşıyan araç ya da güç neydi? Bu âlemi, bu sistemi kuran programlayan güç neyse o.

Tabii, bugünkü insanlık en gelişmiş insanlık olarak önümüze çıkıyor. Öncekiler zamanla aşama aşama gelişmişler ve bugüne gelinmiştir.

Her varlığın aynı (canlı, bitki ve insanların) sistematik içerisinde geliştiği ortada. İnsanlık da bunlar gibi gelişe gelişe bugünkü haline gelmiştir.

Bu gelişmenin şifresini bu gün her canlı ve bitkide görüyoruz. Bu gelişmenin şifresini bugün her canlı ve bitkide görebiliyoruz. Bu şifrenin dışında hiçbir varlık yok.

Ben böyle düşünüyorum!!!!

Eğer uzaylı denilen varlıklar gerçekten var olsaydı neden yıllarcadır ki ziyaret ederlerde dünyaya inip insanoğlu ile bağ kurmazlar?

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..