Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Extra Large Jean Rehberi

Extra Large Jean Rehberi
 

Extra Large Hatun'dan hatunlarına uygun Jean rehberi
 
MÜKEMMEL JEAN BULMA İPUÇLARI DİKKATLİ OKU*
 
Armut şeklindeki hatun tipi; Armut şeklindeki kızlar genellikle bir kum saati figüründedir. Orantılı olmak isterler fakat alt kısımları (kalça) geniş üst kısımları (göğüs) ise daha küçüktür.
 
Ne giymeliyim ?
 
İnce belinize dikkat çekip kalçanızın genişliğini gizlemek için yüksek belli Jean almak en iyisidir. Ön kesiminizi dengelemek için idealdir. Bu model ile bacak boyunuzu uzatmak ve herhangi bir sorunlu alanı gizlemek olasılığı oldukça yüksek ponçiklerim.
 
Elma şeklindeki hatun tipi; Bu tipte ki hatunlar genelde ince bacaklara ve küçük kalçalara sahiplerdir. Ancak göbişleri için aynı şeyi söylemek isterdim fakat böyle bir durum söz konusu değil. Extra fazlalığı göbiş etrafında taşırlar.
 
Ne giymeliyim ?
 
Şekli dengelemek, gövdeyi uzatmak ve bacaklarınızı biraz daha uzun göstermek için Jean seçiminiz de biraz hassas ve dikkatli olmanız gerekli. Örneğin; Siz yüksek belli olan jeanden uzak durmanızda fayda var. Aksi halde midenizi belirginleştirir ve kötü bir görünüme sebep olabilirsiniz. Dümdüz inen boru paça modeller sizin için ideal Vişne Reçellerim.
 
Kare şeklindeki hatun tipi; Kare şeklinde ki kızlar ise ince bacak ve küçük kalça hatlarına sahiptir. Fakat omuzları geniştir.
 
Ne giymeliyim ?
 
Kalça kısmı streç ve bacak kısmı hafif genişleyen modelleri tercih etmeleri gerekmektedir. Böylelikle kalçanız fit görünebilir minnaklarım.
 
Kum saati şeklindeki hatun tipi; Vücut yapısı en ideal hatundur. (kıymetini bilelim lütfen ) Kıvrımlı, kadınsı ve orantılı tam bir tanrıça
 
Ne giymeliyim ?
 
Sizin tüm modelleri seçmenizde bir sıkıntı yok Afroditlerim. Tabi ki kıvrımlarınızı doğru şekilde ön plana çıkarabildiğiniz sürece ve bunu yapabildiğinizi tahmin ediyorum. Ayrıca size ufak bir öneride ExtraLargeHatun’dan olsun, Skinny jeanler kıvrımlarınızı önce çıkarabilir, geniş paçalı olan Jean ile belinizin inceliği hakkında merak uyandırıp tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.
 
 
Bana derdinizi sıkıntınızı yazın.
Sesimizi duyuralım...
 
extralargehatun@gmail.com
 
 
 
Toplam blog
: 28
: 1565
Kayıt tarihi
: 11.07.16
 
 

Büyük bedenin ışıltılı dünyası* ..