Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Kasım '09

 
Kategori
Magazin
 

Ey ruh, geldinse "Üç defa vur" !

Ey ruh, geldinse "Üç defa vur" !
 

Ruh çağırma seanslarında kritik anlar oluyor. Herkeste, bir parça "medyumluk var" deniliyor.


Canlı yayında, Pop’çu Michael Jackson’un ruhu çağrıldığında, çok kızgın olduğunun anlaşıldığını açıklayan ünlü medyum Derek Acorah, sebebinin ise efsane kadın M. Monroe’nun yanında yatamayışını sebep olarak gösterdiğini söylediğinde, salondaki seyirciler çığlıklar atarak gözyaşına boğuldu.

M. Jackson, "efsanenin yanıbaşında yatarsam, daha da efsaneleşirim. Akmasa da damlar" diye mi düşündü acaba? Yahut, "Efsaneler, bir arada olur " diye mi düşünüyor? Ama insanoğlu, yaşarken değil, öteki yolculuklar sonrasında ancak bu sıfatları alabiliyorlar. İnsanoğlu, öldükten sonra mı kıymetli olmalı? Bu düzeni kökten değiştirecek bir yol olmalı hayatta di mi? Ruh çağırma seanslarında enteresan şeyler oluyor. Herkeste bir nebze medyumluk var olarak kabul ediliyor.. Ama bir çok "hassa" ların bileşkenliği de önemli. "Ey ruh, geldinse üç defa vur!" demek kâfi gelmiyor.

İngiliz “Sky1” Televizyonunda ruh çağırma seansında medyum Derek Acorah, bu celse esnasında birden vücudunun kasılarak transa geçtiği görüldü ve şarkıcının ruhuyla konuştuğunu ve şarkıcının çok kızgın olduğunu söylediğini aktardı.

Bu sütunlarda bildirmiştik, hatırlayacaksınız. Efsane kadın M. Monroe’nun üstünde, ünlü Playboy patronunun yer satın aldığını bildirmiştik. Bir başkası da yanı başındaki yeri, ihtiyaç dolayısıyle açık artırmaya koyduğunu ama istediği rakama ulaşamadığı için satışın iptal edildiğini yazmıştık. Alın bakalım, bu da bir başka çeşidi. Halk dilinde buna, “ölüsü de para, dirisi de para” deniliyor.

Efsane kadının dirisi ölüsü de itibarlı. Sağlığında itibarlıydı. Her itibarlı kul gibi. Bilir miydi acaba öbür alemin kapısında da aranılan, anılan kul olabileceğini? Sanmıyoruz. Kim bilir, hepimizin dediği gibi “ Benden sonrası tufan!” demiş midir? Bilmeyiz tabi. Ama her insan, böylesi sıkıştırıldığında buna benzer bir lâf, hayatında söylemiştir.

Eteklerinin havalanması ve düzgün bacaklarını ortaya çıkarması ile tanınan ve pek çok ünlüyle anılan ve bu yüzden de seksiliğini de hesaba kataraktan “efsane” diye anılan M. Monroe’nun ruhunu konuştursalar diye içimden geçiriyorum. Bunu yapmıyor medyumlar. Sanki tembihliler gibi. Kim bilir ortaya ne foyalar dökülürdü. Nice başlar yarılırdı yüreklerle beraber.

Her insan, sağlığında itibarlı kalmak ister. Öteki dünyaya da itibarlı yolculuk gözler. Dini inanışımıza göre, hayatımızda yaptığımız alicenaplıklar, yardımlar, hayırlar, karşımıza gelir öbür alemde. Bizi hafifletir.

İnsan bu tür haberleri okuyunca, görünce, ister istemez düşünüyor. Arkamızdan bizi de böyle samimi duygularla hala daha anan, arayan insanoğlu olabilecek mi?

Siz de “ benden sonrası tufan!” diyenler arasında mısınız?

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..