Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Eylül '17

 
Kategori
Astroloji
 

Eylül Ayının Astrolojik Göstergeleri

Eylül Ayının Astrolojik Göstergeleri
 

VERİMLİ OLMA ZAMANI

Yaz aylarına oranla astrolojik göstergelerin daha ılımlı olduğu bir ay bizleri bekliyor. İletişim, haberleşme, ulaşım, eğitim, ticaret vb ile ilgili olan Merkür 05 Eylül itibariyle aslan burcunda düz harekete geçiyor. Ancak 05 Eylül günü Güneş ile Neptün arasındaki olumsuz etkileşim olduğu için, ayın ilk günlerinde girişimlerinizde yön kaybetme, yanılma ve kandırılma riski oldukça yüksek olacak. Bu etkiyi 06 Eylül günü balık burcunda gerçekleşecek olan dolunay daha artıracak. Daha etkin karar alabilmek için, Merkür’ün başak burcuna geçeceği 10 Eylül gününü beklemekte büyük bir fayda var.  16 Eylül’de Merkür ile Mars kavuşacağı için hayatınızda büyük bir başlangıç yapmaya yönelik karar alabilirsiniz. Ancak riskleri doğru hesaplamalı, iyice düşünmeden hareket etmemelisiniz. 20 Eylül günü Merkür ile Neptün arasındaki olumsuz etkileşim doğru karar almayı oldukça zorlaştıracak. Kandırılma ve kafa karışıklığı riskine karşı temkinli olmalısınız. 22 Eylül günü ise; hayatınızı kökünden değiştirecek kararlar almak için son derece uygun görünüyor.

İkili ve sosyal ilişkiler, aşk, estetik ve sanat ile ilişkili olan Venüs 20 Eylül tarihine kadar aslan burcundan geçecek. Aslan, yay ve koç burçları başta olmak üzere pek çoğunuz ilişkilerinizde daha tutkulu hissedebilir ve daha atak davranabilirsiniz. 13, 15 ve 18 Eylül’de yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir veya mevcut ilişkinizi bir üst boyuta taşıyabilirsiniz.  20 Eylül’den itibaren ilişkilerinizde daha detaycı ve takıntılı bir tutum içinde olabilirsiniz. Özellikle 30 Eylül’e yaklaşan günlerde ilişkilerinizde daha gerçekçi ve makul olmalısınız.

Girişimde bulunmak, mücadele etmek ve öfke yönetimi ile ilgili olan Mars 05 Eylül’den itibaren rahat yerleşimde olduğu başak burcundan geçecek. Bu ay daha soğukkanlı hareket edebilir ve yeni projeleri detaylandırabilirsiniz. Özellikle boğa, başak ve oğlak burçları yeni başlangıçlar yapabilirler. Bu olumlu etkiyi 20 Eylül günü başak burcunda gerçekleşecek olan dolunay güçlendirecek. Ancak 14 ve 24 Eylül günlerinde inisiyatif kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Harika başlangıçlar yapacağınız ve verimli olacağınız bir ay geçirmenizi diliyorum. Sevgiyle kalın ve kendinize iyi davranın.

 

 
Toplam blog
: 49
: 4370
Kayıt tarihi
: 27.01.12
 
 

25 Ocak İstanbul doğumludur. Alman Lisesi'nden mezun olduktan sonra başladığı lisans eğitimini İs..