Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '19

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

Ezoterik Psikoterapi

Ezoterik Psikoloji, Evrensel Frekans Dili (Enokyan Maji Sistemi), Hermetik Yasalar ve işleyişlerini içeren 'Seattle Altın Şafak Hermetik Cemiyeti'nden aldığım Ezoterik eğitim ve bilgilerle; İstanbul Tıp Fakültesi'nden aldığım Modern Tıp eğitimine dair bilgilerimi sentezleyerek benimsemiş olduğum "Tıp'ta Holistik Yaklaşım" ancak ileri teknoloji Frekans Uyumlama Sistemleri'nden faydalanıldığında tamamlanıyor!

"Tıp'ta Holistik Yaklaşım" kişinin varlığının zihinsel, fiziksel, duygusal ve ruhsal katmanlarında mükemmel uyum ve dengeyi sağlamayı amaçlayan, ezoterik geleneğe ait bir dizi terapötik yöntemin uygulamalarını kapsar. Bu yöntemleri, prensiplerine bağlı kalarak, çağa uyarlamanın sorumluluğunu da üstlenir. Holistik Tıp, sağlıklı ve iyi olmanın sadece görünen kısmıyla ilgilenmez. Dikkatinin önemli bir kısmını atomaltı seviyeye, diğer bir deyişle kuantum düzlemine veya metafizik boyuta odaklar. Ruhun doğasını ve gerçek misyonunu göz önünde bulundurur. Semptomların ya da bilinen sorunların 'nedenlerini' ve 'birbirileriyle olan ilintilerini' ortaya koymayı ve bunların ana kaynağını çözmeyi hedefler. Akıl-Duygu-Beden ilişkisini ön planda tutar. Var olabilecek tüm sorunları (acil ya da cerrahi müdahale gerektiren sağlık durumları hariç) bu elemanların bütünlüğü içinde değerlendirir. Dolayısıyla davranışçı ve bilişsel (CBT) psikoloji ekolleriyle paralel hareket eder.

Bir kişinin dönüşüm süreci, Carl G. Jung'un "Bireysel Bilinçdışı" olarak tanımladığı 'alan' da gerçekleştirilecek değişimlerle başlatılabilir. Bundan dolayı, bilinçdışı seviyede değişimi tetiklemeye yönelik frekans uyumlamaları, bireysel dönüşüm sağlamanın ilk basamaklarını oluşturur. Bireysel Bilinçdışı, kaynağı üstbenliklerimiz olan elektriksel bir data denizi ya da işletim sistemi gibidir. Kişiye karşıdan bakıldığında gözle görülmeyen, ancak daha yüksek frekansları algılayabilme özelliği olan fotoğraflama ve görüntüleme sistemleriyle varlığı ispatlanan elektromanyetik bir alandır. Bilinçdışındaki enerji ve bilgi akışı, çevresel ve sezgisel sinyallere verdiğimiz tepkilere göre değişkenlik gösterir. Büyük sır burada yatar: Eğer çevresel ve sezgisel uyaranlara verdiğimiz bilinçdışı tepkilerde değişiklik yapılırsa, bağlantılı olduğumuz her şey arka arkaya bizimle birlikte değişmeye başlar.

Zihinsel, duygusal, ruhsal ve fiziksel süreçlerimizin toplamı, bilinçdışı alanda 'frekans' halindeki verilere tekabül eder. Bu verilerin tanımlanıp analiz edilmesine ve değiştirilmesine imkan veren ileri teknoloji tıbbi sistemler ve ezoterik yöntemler olmadan, bireyin kendi çabasıyla tam olarak bir kişisel dönüşüm gerçekleştirmekten bahsedilemez. Özellikle zihinsel ve ruhsal düzlemlerde olumlu bir değişimi tetiklemek, çok daha yüksek frekanslı, süptil titreşimlerle mümkündür. Buna göre, 'Akıl-Beden' bağlantısından sorumlu olan 'Sinir Sistemi'ne odaklı en ufak bir enerjetik uyarım ya da frekans uyumlaması tüm diğer psişik merkezleri ve biyolojik sistemleri dolaylı olarak etkileyecektir. Böylece sistemin akışında düzeni bozan tıkanıklıklar, 'denge' konumuna gelerek bilinçdışı seviyede değişim gerçekleşmiş olacaktır. Örneğin bir kişiyi olumsuz yönde etkileyen herhangi bir 'düşünme kalıbının' değişmesi için, bu düşünme şeklininin artık o kişiye hizmet etmediğine dair farkındalık sağlamaya yönelik psikoterapi eşliğinde, yeni nöron ağları ve sinir yolakları oluşumunu tetiklemek gerekir. Böylece yeni yolakların oluşmasıyla, önce bireysel bilinçdışı alanının niteliğinin değişmesi sağlanmalıdır ki; bunun kişiye getirdiği kolaylıkla birlikte, diğer zihinsel alışkanlıklar, davranış kalıpları, duygusal tepkiler ve körü körüne bağlanılmış inançlar peş peşe değişip dönüşmeye başlasın...

Quantum Biofeedback Enerji Tıbbı Sistemi ile seanslarda;

• Daha sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmek amacıyla kişinin kendisi için daha doğru seçimler yapması yönünde farkındalıkmotivasyon ve rehberlik sağlanır.

• Bireyin bilinçdışı alanına etkiyen frekanslarla yeni, sağlıklı patternlerin (kalıpların) oluşumu çeşitli yöntemlerle tetiklenir.

• Bedensel süreçleri ve yaşam deneyiminin kalitesini doğrudan etkileyen zihinsel kalıpların, çekirdek inançların ve duygusal motiflerin daha iyiye dönüşmesini sağlamak amacıyla uygulanan enerjetik terapi ve frekans uyumlamaları şunları kapsar:

~ Cihazın 'Neuro Linguistic Programming' (NLP/Zihin Dili Proramlama) uygulamaları için tasarlanan panellerindeki programlarla, bilinçdışı duygusal travma izlerinin temizlenmesine, nörotransmitter ve duyguların dengelenmesine yönelik frekans uyumlamaları

Ruhsal seviyede, akaşik kayıtlarla ilgili karmik sağaltma ve karmayı yeniden programlamaya yönelik'Regresyon' uygulamaları

Geçmiş yaşam tortularından, atasal aktarımlardan, genetik faktörlerden kaynaklanan duygusal ve zihinsel blokajların ortadan kaldırılmasına yönelik uygulamalarla, bu konularda olumlu değişim ve farkındalık sağlama

~ Hasarlı olma potansiyeli taşıyan genlerin tamirine yönelik stimülasyonlar

~ Mavikopya DNA aktivasyonu  

Ayrıca...
• Aura tarama ve yeniden düzenlenme
• Çakra sistemi hizalama ve dengeleme
• Meridyen taraması ve Elektroakupunktur
• Hafıza, zeka, öğrenme, yaratıcılık ve dikkati odaklamayı artırmaya yönelik stimülasyonlar...

Bir kişide olumlu bir değişim yaratma ve kişinin bireysel dönüşümüne rehberlik etme konularında hangi yardımcı yöntem uygulanırsa uygulansın, başarılı sonuçlara ulaşmak ancak "Psikoloji" ile "Maji" arasındaki bağlantının dikkate alındığı bir yaklaşımla mümkündür. Bu, unutulmuş ya da yeniden keşfedilmesi gereken bir gerçektir. Bilinç'te frekanslarla değişim ve dönüşüm yaratmanın 'Ezoterik' yönünü temel alan ileri teknoloji yazılım ve sistemlerle, Jung psikolojini çok daha ileriye taşıyan adımlar şimdiden atılmaktadır.


Dr. Sila Ozdemir

 

 
Toplam blog
: 26
: 637
Kayıt tarihi
: 10.09.17
 
 

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Uzman Doktor. Academy od Memphis/doctor Alanlar: Tıp, ..