Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

F.Bahçe: 1 -Kasımpaşa:3 F.Bahçe fark atmaya çıktığı maçta fark yemekten kurtuldu

F.Bahçe: 1 -Kasımpaşa:3 F.Bahçe fark atmaya çıktığı maçta fark yemekten kurtuldu
 

FARK ATMASI BEKLENEN F.BAHÇE FARKTAN KURTULDU. F.BAHÇE 1- KASIMPAŞA 3

F.Bahçe seyircisiz oynadığı maçta Kasımpaşaya çok kötü oynayarak kaybetti: F.Bahçe 1- Kasımpaşa : 3

F.bahçe takımı maça kaleci Volkanın muhtemelen jeneriklere komedi olarak oynatılması bile doğal karşılanabilecek hatası ile daha 50.saniyede 1- 0 mağlup başladı. Bu gol bir kalecinin hayatında yediği hatalı gollerdenbiri olarak unutamayacağı kadar skandal gollerden biridir. Futbol hata oyunudur, fakat tedbirli davranarak oynamak birkalecinin en önemli görevidir. VOLKAN bu maçta 5 gol yemediyse şansına dua etmeli ve unutmamalı ki 3 gol yemeside güzel bir şey değildir. Sadece Cenk in golünde yapacağı belki fazla bir şeyi yoktu ama yediği diğer 2 goldede hatası vardır. hele ilk golü yoktan var etti pozisyon yokken Gökhan GÜLEÇ'in önüne topu bırakarak boş kaleye golü atmasını sağladı.

Gelelim defansa sol bek CARLOS ile sağbek Gökhan orta saha da oynayan tüm oyuncular bu kadar kötü bir daha olamazlar. Evet esas başrol oyuncularına da bu arada özel yer verelim.. Alex Semih Guiza muhteşem silahşörler.. Gol pozisyonuna bile girmekte zorlanan, ancak 88. dakikada ve 90 larda 2 net pozisyon bulan semih çenesini değil ayaklarını kullanmayı öğrenmelidir. Guiza ise gitmek istiyorsa bunu başarmak üzeredir. Alex için söylenecek söz sadece sahada hiçbir katkı yapmadığıdır.

Sahanın en kötüsü sadece F.Bahçe değildi. 2 yan hakem tam komedi dünyası idi. Hakemler halı sahada maçyönettiler. OFSAYT KURALI neredeyse KASIMPAŞA için uygulanmadı. Sadece atılan golde değil kaçan Gökhan Güleç pozisyonlarıda ofsayttı.Tıpkı Beşiktaşın F.bahçeye attığı son golde olduğu gibi ofsayt görülemedi ve ofsayt bayrağı kalkmadı.

Son olarak ta bir paragrafta Kulupler Birliği Başkanına.. Kulüpler birliğini sağlamak adına bu kadar sahipsiz bir kulüp görülmedi. F.Bahçe de Laubalilik diz boyu. Futbolcular asli görevleri olan futbol oynamaktan ziyade özellikle Kartlar ve gitmek isteyenler kulübü: Fenerbahçe oldu. Gazetelerden okuduğumuza göre sayalım..Gitmek isteyenler:Semih ŞENTÜRK... Uğur BORAL.. Guiza.. Roberto Carlos.. Geçen yıldan gitmek isteyipte gidemeyenler ise: Lugano ..son saniyede . Volkan..Bu konu aslında saatli bomba gibidir. Mutsuzluk göstergesi olarak bu sorun ele alınmalıdır.

Daha genel bakıldığında çözümsüzlük kulübü olma yolunda devam eden bir kulüp Fenerbahçe..NASIL MI? SAHA KAPATMA VE SEYİRCİSİZ OYNAMAK. cezaları alışkanlık olmaya başladı. Basketbolda uzun bir dönem beş altı maçseyircisiz oynama cezası alındı.Futbolda ise her yıl 2-3 maç nerdeyse seyircisiz oynama cezası olağan gelmeye başladı. Muhtemelen bu işin devamı: puan silmeye doğru gidiyor. Evet bu artık çözülmesi gereken bir sorundur.

Şimdi bu yazımı yazarken bu konuları hatırlatmak için yazıyorum. Yoksa sadece bir lig maçını kaybetmek asla F.BAHÇE Yİ şampiyonluk yolundan döndüremez. Tabiiki bu maçta özellikle de Kasımpaşa iyi bir futbol oynamıştır. KASIMPAŞA takımını tebrik ediyorum. Fakat bana göre bu sene Fenerbahçe ŞAMPİYON OLACAKTIR. Yalnız tedbirlergecikmeden alınmalıdır. Bu puan kaybı kötü oyundan değildir. Takımın seyircisiz oynamasındandır. Seyirci karşısında bu laubali futbolu oynamak imkansızdır.

Sevgi ve saygılarımla..Toprak SARİ

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..