Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

F.Bahçe ayıbını örttü: 5-3 kazandı.

F.Bahçe ayıbını örttü: 5-3 kazandı.
 

F.B.


UYURGEZER FENERİ B.GEZER UYANDIRDI: 5-3  

F.bahçe eğer penaltı golü ile maçı 3-2 ' ye getirmeseydi, şampiyonluğu bu maçta bırakmıştı. 

Hiç kimse methiyeler düzmesin ve maçı farklı yorumlamasın: Fenerbahçe 3-1 geriye düşecek kadar kötü oynama lüksü yoktur. Penaltı golü ile uyandılar. Bana göre hakem iyi maç yönetti ve cesur bir kararla penaltıyı verdi. Nice penaltılar gördük biz verilmeyen ve çok net olan.. Bana göre el açıktı ve pozisyon penaltıydı. 

Bu penaltı ile Fenerbahçe sürenin de olmasıyla maça ortak oldu. Seyircinin de desteğiyle peşpeşe goller geldi. Morali üst seviyeye getiren bir maç oldu. Maç sonrası sevinç ise görülmeye değerdi. Geçen sezon haksız bir şekilde kaçan şampiyonlukla üzülen futbolcular aşırı sevindiler. Bana görede haklarıydı. 

Guiza golünü attı. Duygusal anlar yaşandı. Zate bizler duygusalız.. Hemen Guiza sever olduk..İyi futbolcu fakat 3 sezon hiç bir şay yapmadı. Gece eğlencelerinde gördük. Sahada hiç olmadı. Fakat sezonun en önemli bir golüne imza attı. 

Sezonun golü Santos un gaziantepe attığı goldür. Eğer F.bahçe şampiyon olacaksa o gol şampiyonluğu getirecektir. 

Bucaspor gücü oranında iyi oynadı. Sezonun son maçlarının kaldığı bu zamanda F.bahçe yi yenerek ses getirmek isteyerek, kahraman olmak istediler. Herkes onları konuşacaktı. 

Maç sahada kazanılır. Bunu geçen yıl öğrenen F.bahçe futbolcularıdır. Trabzonspor da şampiyonluğu kaybedecekse henüz belli değil ama geçen yıl Kadıköyde Fenerbahçe ile berabere kalarak şampiyonluktan etmeyeceklerdi. Şike anlamında kastetmiyorum..Fakat bursa da Beşiktaş son hafta nasıl oynadı ise aynısını tekrarlaması yakışırdı. Şimdi belkide ilahi adalet tecelli ederek, şampiyon olamayacaklar.. Kadıköyde hüzün varken gülmelerinin bedelini şimdi ödüyorlar belkide... 

Sezon daha bitmedi. Belki Türkiye de her şey olabilir.. 

fenerbahçe kadro zenginliğinin yararını görmeye başladı. GUİZA STOCH DİA NİYANG ALEX SEMİH SANTOS EMRE LUGANO YOBO GÖKHAN VOLKAN maç çevirecek oyuncuların başında geliyorlar.. 

Aslında Bucaspor maçında AYKUT KOCAMAN daha cesur bir onbirle oynamalıydı. Her zaman 25 dakikada 4 gol atamazsın..Futbol ciddiyetin ve kontrolün asla kaybolmaması gereken bir oyundur. 

Fenerbahçe şampiyonluğa adım adım koşuyor. Heyecan dolu bir 4 hafta daha izlenecek. Fakat bu hafta Fbahçe yenilseydi. Kesinlikle şampiyon olamazdı. 

Tebrikler bu unutulmaz maçı yaşatanlara.. Bu kadar kötü oynamaya hakkı olmayanlar ile 25 dakikada 4 gol atanlar aynı futbolculardı. Futbol çok ilginçti. Sonuç her şeyi örttü.. 

Sevgi ve saygılarımla. 

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..