Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '09

 
Kategori
Futbol
 

F.Bahçe ve G.Saraya alkışlar sunarım..

F.Bahçe ve G.Saraya alkışlar sunarım..
 

F.BAHÇE


F.BAHÇE VE G.SARAY FUTBOL GECESİNİ İKİ GALİBİYETLE TAÇLANDIRDILAR. TEBRİKLER.

G.Saray önce D.Bükreşi sahasında 3-0 yenerek geceye güzel başlattı. Goller ve oynadığı oyun oldukça iyi idi. Sahada ne yaptığını bilen bir G.Saray takımı vardı. Arda önderliğinde Kewel ve diğer oyuncular oldukça iyi mücadele ettiler.

Özellikle bir MEHMET TOPAL golü vardıki jeneriklik kadar muhteşem bir goldü. Oradan kaleyi düşünmesi bile imkansız iken, gol olması Mehmet için iyi bir moral olmuştur.

Fenerbahçe ise S.BÜKREŞ ile kendi sahasında oynadı. S.bükreş özellikle ilk yarıda oldukça mücadele eden ve maçı bırakmayan bir oyun sergiledi. D.BÜKREŞ takımına göre son derece tehlikeli ve iyi bir takım görüntüsü verdiler.

Eğerki Romanyada bu iki takım şampiyonluk mücadelesi veriyor ise, S.bükreş şampiyon olur. Oldukça iyi oyuncuları var. Hızlı ve ayağa paslar ile oynuyorlar. Ayrıca ortaları kenardan arka direk ve ölü noktalara topu gönderip, rakip takımı çok zorluyorlar.

Fenerbahçe çok iyi mücadele ederek zor bir maçı kazandı. İç sahada olmasına bakılmaksızın gruptan çıkmayı kolaylaştırdılar. Bana göre bu iki galibiyet ile G.saray zaten garantilemiş oldu. F.bahçe de büyük bir mucize olmazsa bu gruptan çıkacaktır.

ALEX sakatlığı üzerinden atamadığı halde yürüyerek oynadı. Genede maçın klas bir golünü ve asistini yaptı. Kaptan takımını rahatlatan adamdı. Emre Belözoğlu ise hakikaten maaşallah eski Emre olmaya başladı.. ALLAH SAKATLIK VERMESİN HİÇ BİR OYUNCUYA.. Özer HURMACI ise yakın gelecekte adından söz ettirecek klasta bir oyuncu olduğunu gösteriyor..

Sonuç olarak:

Futbol olarak güzel bir gece izlettiren bu iki takımın oyuncu ve teknk kadrosuna tebrikler..

Lütfen ülke spor basını da artık bu iki takıma gereken saygı ve sevgi ile desteği artık göstermelidir..

SEVGİ VE SAYGILARIMLA TOPRAK SARI

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..