Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ağustos '17

 
Kategori
İnternet
 

Facebook Hesap Silme İşlemi Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Facebook hesap silme işlemi nasıl yapılır?
 
Biliyoruz ki facebook kullanıcı kaybetmek yerine kullanıcıya bir süre ara verebilme imkanı sunuyor. Fakat hesabı tamamen silmenize olanak sağlasa bile kullanıcı buna ayarlar bölümünden bile ulaşamıyor. Sebebi normal kullanıcılar sistemden ayrılmasın ama isterse hesabını dondurup arada bir bile olsa siteyi ziyaret etsin.
 
 
Bir çok insan hesabını dondurup sistemden uzaklaştığını düşünerek birkaç hesap daha açıyor ki bu da
veritabanında ayrıca bir yoğunluğa sebep oluyor.
 
Facebook kullanmaktan memnun değilseniz, vaktinizi boşa harcıyor ve artık düzenli olarak kullanmıyorsanız hesabınızı silmek en doğal hakkınız. Peki Facebook hesabımı nasıl silerim?
 
Öncelikle tarayıcı üzerinden facebook hesabınıza girin. Daha sonra verdiğimiz linke tıklayarak facebook hesap silme adresine gidip “Hesabımı sil?” butonuna tıklayınız. Facebook, neden hesabınızı silmek istediğinizi bilmek isteyecektir. Formaliteden birkaç soru sorar ve hesabınıza belli gün sayısı kadar girmemenizi ister. Verilen gün sayısı içinde hesabıma tekrar girdim ne olur?
 
Facebook, siz hesabınızı silmeye karar verememişsiniz gibi 14 gün içinde hesaba tekrar giriş yapıldığı taktirde hesap silme işlemini sonlandırır ve siz Facebook kullanmaya devam ediyormuşsunuz ?gibi hesabınızı barındırmaya devam eder.
 
14 gün giriş yapmadım hesabım silinmiş midir? Aslında bu sorunun cevabı çok net ortada. Facebook hesap silme işleminizden hemen sonra hesabınızı bir arkadaşınızın yoluyla kontrol edebilirsiniz. Profile giriş yaparsanız “böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır” uyarısı alırsınız veya bağlantı linkinizle profilinizi kontrol edebilirsiniz.
 
14 günün sonunda hesabınız silinir ve tüm bilgileriniz facebook veri tabanından kaldırılır. 14 gün sonra profilinize girmek isterseniz böyle bir kullanıcının olmadığı uyarısını alırsınız. Hesabınız silindikten sonra kullanıcı adı ve şifresi geçersiz hale gelir.
 
 
 
 
Toplam blog
: 14
: 1974
Kayıt tarihi
: 26.03.16
 
 

Bilişim sektöründe çalışmalarda bulunan bilgi paylaşımını seven ve internet yayıncılık alanında h..