Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi 4. sınıf öğrencisiyim ve yazmayı seviyorum. Başka da bir numaram yok zaten... Sait Faik gibi 'yazmasaydım çıldıracaktım' aşamasında değilim henüz. Ancak benim de 'yazmasaydım çatlayacaktım' dediğim şeyler oluyor elbette. Çatlayacaktım çünkü biriktirdiklerimi içimde tutmak zor geliyor z..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Hoşçakal

merhaba, "yaşamı ölümle karşılaşınca hatırlıyoruz" haklısınız. bundan söylenmiş olacak ki "ölüler iyi bilir; yaşamak güzeldir" diye... hakikaten de öyle değil mi?

08 Ekim 2007 23:48
Çekim Yasası - Secret

Merhaba, bahsettiğiniz filmleri izlemedim ama o çok ses getiren the secret (sır) kitabını büyük bi hevesle okudum. Kendimi kitapta yazılanlara inandırmak için bi hayli çaba sartettim. ve çabalarım sonucu inandım da. Çünkü buna gerçekten ihtiyacım vardı. Kitaptaki önerileri hayatıma uygulamaya çalıştım bi süre, bakalım yazılanlar işe yarıyor muydu? Tam gerçekten işe yaradığını düşünecekken o dönemki gerçekleşmesini istediğim şeyler son anda direkten döndü. Ve ben bir kez daha anladım ki, şairin de dediği gibi "isteklerini gerçekleştirmiyor; istemenin yoğunluğu..."

05 Ekim 2007 01:18
Kadınlar, Keremcem ve sıradakiler

merhaba, kadınlar bilgisayarlar gibidir, onların dilini yaratıcısından başkası çözemez... dolayısıyla onları anlamaya çalışmak beyhude bir uğraştır. Ayrıca bir tüyo; kadınlar anlaşılmak için değil, sevilmek için yaratılmışlardır!!!

19 Nisan 2007 10:43
 
Toplam blog
: 8
: 750
Kayıt tarihi
: 03.04.07