Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Farah Zeynep Abdullah Artık Gülizar Olacak!

Farah Zeynep Abdullah Artık Gülizar Olacak!
 

Dizinin haberini daha önce sizlerle paylaşmıştım (1), şimdi fragmanı sayesinde dizi hakkında fikir sahibi olabildik.

O3 Medya tarafından yapılan, yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı, senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı, başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Berk Erçer, Berkay Ateş, Şerif Sezer, Zuhal Gencer, Ebru Cündübeyoğlu… oynadığı Gülizar dizisi ilk fragmanı ile kendini ekranlarda gösterdi.

Gülizar Dizisi Konusu

Şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar'ın ve başarılı veteriner hekim Murat'ın hayatlarının beklenmedik şekilde kesişmesi ekrana aktarılacak.

Usta yönetmen Çağan Irmak yıllar sonra Gülizar ile televizyon ekranına geri dönüyor. Proje tasarımı, öyküsü, yönetmenliği Çağan Irmak'a ait olan Gülizar’ ın etkileyici hikayesi yakında Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak.

Çekimleri İzmir’de başlayan dizinin fragmanı beğenildi. Ocak ayında sezona başlayacak olan dizinin tanıtımını doğrusu ben de beğendim. Aydınlık çekimleri, neşeli görüntüleri, hareketli kamerası ile hep birlikte etkileyici ve meraklandırıcı bir fragman izledik. Görsellerin akışından Çağan Irmak’ın imzasını çok kolay ayırt edebildiğimiz dizinin reytinglerle başının kolay kolay belaya girmeyeceğini tahmin ediyorum.

Gülizar karakteri çok halkın arasından capcanlı bir karakter olmuş. Berk Cankat’ın Janti halleri keyifli anların habercisi gibi geliyor. Kavga, dövüş, kan-revan olmadan keyifli bir öykü izleyeceğiz gibi hissediyorum.

Tüm ekibe başarılar!

Hayatta keyfiniz bozulmadan yaşamanız dileği ile…

Farah Zeynep Abdullah (Gülizar)

17 Ağustos İstanbul doğumlu 38 yaşındaki güzel oyuncu İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Kent Üniversitesi Fransıca ve drama bölümüne dönmüş eğitimini tamamlamıştır. Kelebeğin Rüyası filminde başrollerde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ ile Kurt Seyit ve Şura dizisinde başrolde oynamıştır.

Berk Cankat (Murat)

9 Mayıs 1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen yetenekli oyuncu Ankara Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım bölümü mezunudur. Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle oyuculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Medcezir ve Güzel Köylü dizilerinde rol almıştır.

Berk Erçer

9 Kasım 1983 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açan yakışıklı oyuncu Üniversite yıllarını Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım ve Fotoğraf bölümünde geçirmiştir. Doktorlar dizisinin 2 ve 3. sezonlarında yer alan oyuncu henüz oyunculuğa ilk adımlarını atıyordu. Ardından ilk dikkatleri üzerine topladığı dizi Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı Kurt Seyit ve Şura oldu. Daha sonra Medcezir dizisinin oyuncu kadrosuna katılmış Ender Serez'e aşık olan bir adamı canlandırmıştı. Son olarak Sedef Avcı ile başrollerini paylaştığı Bedel dizisinde rol almıştır.

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

(1)    http://blog.milliyet.com.tr/farah-zeynep-abdullah-yeni-dizi-projesi-ile-ekrana-donuyor/Blog/?BlogNo=574159

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..