Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '14

 
Kategori
TV Programları
 

Farkındalık yaratan dizi Günahkar

Farkındalık yaratan dizi Günahkar
 

Başrolleri Seçkin Özdemir ,Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükkösenin paylaştığı fox tv nin sevilen dizisi Günahkar önümüzdeki çarşamba yayınlanacak olan bölümüyle farklı bir iş olduğunu izleyicisine gösterecek.

Günahkar dizisinin 5. bölümünü ekibe yeni katılan tecrübeli ve başarılı yönetmen Barış Yöş hazırlamış. Günahkar dizisi alışıla gelmiş ve klışe konulara dayalı işlerden kendini sıyıran ve avrupai tarzı ve degişik sitili ile farkındalık yaratan bir proje... Şahsen ben dizi ekibine yeni katılan tecrübeli yönetmen Barış Yöş ile Günahkar dizisinin çok daha başka bir boyuta geçeceğini düşünüyorum.

Günahkar dizisinin 5. bölüm özeti:

Aslıhan, hapisten kaçan abisi Kenan’dan kurtulmak için Ali Yusuf’a koşar. Yıllar önce olduğu gibi Ali Yusuf yine Aslıhan için kendini feda edecek midir? Saliha, Fikret ve Gökhan’a gelen isimsiz zarflar Aslıhan’la Ali Yusuf’un geçmişini ortaya dökmektedir. Ancak hiç kimsenin beklemediği bir şey olur. Aslıhan elinde Fikret’e karşı büyük bir kozla karşısına geçer. Aslıhan’ın hamlesinin Fikret’in zayıf kalbini durdurması herkes için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Bundan en çok etkilenecek olan da Aslıhan’ın oğlu Arda’dır! “Nerede olursan ol... Nereye gidersen git. İster çöplüğe, ister cehennemin dibine. Artık umurumda değil.” Ali Yusuf kendisini Aslıhan’a bağlayan tüm bağlarından kurtulmaya kararlıdır. Artık hayatında yeni bir sayfa açacak, yepyeni bir Ali Yusuf olacaktır. Bu yeni Ali Yusuf, kalbini de Saliha’yla yeni bir aşka açabilecek midir?


Günahkar dizisinin 5. bölümü diger yayınlanan bölümlerinden çok daha başka bir ton da olacak...Günahkar dizisinin şuanda sadece 4 bölümü yayınlandı eger sizde farklı bir iş izlemek istiyorsanız size günahkarı tavsiye ederim... Günahkar 5. bölümü ile çarşamba akşamı saat 20:00 da Fox tv'de...

Günahkar dizisinin 5. bölüm fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=QvgKXEyxP3o

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..