Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
Dikenli Koltuk!

Anlatim yaziniz ne kadar başarili tebrikler. Dikenli koltuk beden elbisesi.Ebedi koltuğa geçilmek için önce Bu koltukta iğnelenmek şart.Kapkara kesilmişlere müjde! Yeni bir şans doğuruyor dikenli koltuklari.Onlarin geldikleri yerden çok daha Rahat.Saygi ve selamlarimla.

26 Nisan 2018 22:40
Sevgi Bezeği II

Hani derler ya 'gökyüzünün öğrencisi olmadan yeryüzünün öğretmeni olunmaz.' benim hayat felsefem. Gönül gözüne daha çok önem veriyorum.Şizofrenik,hastalikli bir düşünce tarzinda değil elbet.Bazi şiirlerimiz ruhumuzun durumundan veya hayatimizin geleceğinden bir haberdir.Yazariz neden yazdiğimizi bilmeyebiliriz.Postaci şairler vardir ki sadece ilhamla yazar,milyonlara beğeni olabilir.Asil amaç şiiri ehline ulaştirmaktir ve o şiiri sadece o Şiirin ehli olan kişi anlar.Yani şairin anlamindan haberi yoktur.Şiirler çok güzel bir haber aracidir öte alemlerden şuur dişina çikarmada yardimcidir.Ve Biz tüm varliklar birbirimizle muhteşem bir şekilde ağ ağ bağliyiz'verborgene Schönheit'.Aslinda 'yabanci' kavrami yoktur.Şarki ve melodiler de de vardir bu maneví yüklü anlam.Fakat şiirler Daha baskindir fikrimce.Saygi ve selamlarimla...

19 Nisan 2018 17:14
Sevgi Bezeği II

Tekrar okur oldum Şiirini Öte alemden mektup gelir gibi Sadece oldun mu postaci Yoksa hem postaci hem şairi mi? Pencerenin arkasi bizden midir? Uyuyor musun uyanik mi? Haberdar oldun mu kimliğinden işte o zaman anlarsin.

17 Nisan 2018 01:43
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 23.03.18