Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '15

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Faruk Anbarcıoğlu’nun vefa gününde duygu dolu anlar yaşandı

Faruk Anbarcıoğlu’nun vefa gününde duygu dolu anlar yaşandı
 

FARUK ANBARCIOĞLU’NUN VEFA GÜNÜNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI


Bugüne kadar gerek siyaset alanında, gerekse de sanat alanında yaptığı başarılı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren ve yaşamı başarılarla dolu olan 22. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Faruk ANBARCIOĞLU’na geçtiğimiz günlerde eski okulu Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi görkemli bir “VEFA GÜNÜ” düzenledi.

Milletvekili olmadan önce 1986-1991 yılları arasında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde matematik Öğretmenliği yapan Faruk ANBARCIOĞLU okuldan ayrılalı 24 yıl olmasına rağmen o okuldan mezun olan öğrencileri de başarılı hocalarını unutamamış ve ona çok güzel bir etkinlik düzenlemişlerdi.

Faruk ANBARCIOĞLU’nun ilk öğrencilerinden biri olan, okulun şu an ki Müdürü Mithat TEKÇAM ve eski öğrencileri okulun ilk Matematik öğretmeni olan Faruk ANBARCIOĞLU hocalarına güzel bir sürpriz yaparken salonda duygu dolu anlar yaşandı.

Düzenlenen "VEFA GÜNÜ" etkinliğine, okulun idarecileri, öğretmenleri ve çok sayıda öğrencileri katıldı. Ayrıca, Faruk ANBARCIOĞLU'nun okulda beş yıl matematik dersine girdiği ve şimdi Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU'nun Baş danışmanlığını yapan öğrencilerinden Ali SARIKAYA 'da bu günde hocası Faruk ANBARCIOĞLU'nu unutmayarak Ankara'dan telefon bağlantısı ile katılarak hocasına ve salondakilere duygu dolu anlar yaşattı.

VEFA GÜNÜ'ne katılamayan yurt içi ve dışından bir çok öğrencisi de daha önceden hazırlanan videolar ile okulda hocaları ile geçirdikleri anılarını anlatarak salondakileri gözyaşları ile 1986-1991 yıllarına götürdüler.

VEFA GÜNÜ'ne katılamayan Faruk ANBARCIOĞLU'nun öğrencileri arasında geçtiğimiz günlerde ANADOLU AJANSI Genel Müdürlüğü'ne' getirilen Şenol KAZANCI ve bir çok üniversitelerde öğretim üyeliği görevin de bulunan çok sayıda öğrencisi ile değişik alanlarda görevli öğrencileri telefon ile arayarak hocalarının yalnız bırakmadılar.

 

 İHSAN TAŞ / MİLLİYET

 
Toplam blog
: 43
: 910
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

1980 yılında Batman'da dünya'ya gelen ihsan Taş 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı.  Bir ço..