Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Faruk Süren

Faruk Süren
 

Maddi rahatlık.


Bir zamanlar Galatasarayın başkanlığını yapmış Faruk süren son altı yılda çok ilginç açıklamalar yapmıştır.

100. yılımızda şampiyon olduktan sonra 101. yılımızda Sevilla ile oynayacağımız maçtan önce "Galatasaray ile Fenerbahçe arasında en büyük fark Fenerbahçe Sevillayı eler Galatasaray ise Leverkuseni" eleyemezdi. Daha sonra ne oldu da "Galatasaray Fenerbahçe’den iyi" dedi. Arada Fenerbahçe’ye laf atmaktan çekinmeyen Faruk sürenin asıl sorunu Bence Fenerbahçe’nin ekonomisdir.

Bir başkan düşün ki ayrıldığı klübü borç içinde bırakıyor. Benim futbol anlayışıma göre bir başkan klübü bıraktığında ekonomik açıdan sıkıntılı bırakıyorsa o başkandan hayır gelmez. Bugün de yaptığı açıklamada "Arsenal nerdeyse paflarla çıktı" demiş. Arsenal’in ne kadar eksik varsa Fenerbahçe ‘nin o kadar eksiği vardı.

Onun için Aziz Yıldırım'ın yarattığı bu ekonımik rahatlık herkesi üzüyor. Hem ismini vermek istemediğim bazı yazarları hem de eski başkanları. Burada anlatmak istediğim Fenerbahçe’ye sürekli laf atılmasıdır.

Fenerbahçe nefreti budur. Fenerbahçe Avrupa’dan elenebilir ama bu maddi rahatlık rakip takımların üstünde bir kamçı gibi durmaktadır

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..