Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '07

 
Kategori
Yöresel Yemekler
 

Fasulye turşusu kavurması

Fasulye turşusu kavurması
 

Malzemeler:
*3 adet soğan
*½ cay bardağı sıvıyağ
*1 kg fasulye tursusu
*1 tatlı kaşığı salça

Hazırlanışı

1) Soğanlar ince kıyılır. Bir tencerede sıvıyağ ile kavrulur.

2) Salça eklenir.

3) Fasulye tursusu kıyılır. Kavrulmuş soğanlara ilave edilir. Karıştırarak 10 dakika hafif ateşte pişirilir. Servis yapılır.

 
Toplam blog
: 21
: 3669
Kayıt tarihi
: 09.08.07
 
 

Sınıf öğretmeniyim. Halen öğretmenlik yapmaktayım. Ayrıca 10 senedir takı tasarımı yapıyorum. Yemek ..