Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Fatih Harbiye / Neriman & Macit aşkı bütün hızıyla başladı!

Fatih Harbiye / Neriman & Macit aşkı bütün hızıyla başladı!
 

Show Tv.in sıcacık aşk hikayesi Fatih Harbiye’nin 17.ci bölümüyle dün akşam ekranlarımızdaydı. Geçen bölüm karda dans ve geçirilen rüya gibi anlar Neriman’ın Macit’e olan aşkınının fitilini ateşledi. Reytingler de pek kötü sayılmaz, hem AB’de, hem de Total’de 7.ci sırada.

Geçen bölüm, Neriman’ın dayısı Selim Bey Neriman’ı görmek üzere eve gelmişti. Babası Faiz Beyin izniyle konuşurlar. Selim babasının paylaştırdığı miras listesini Neriman’a verir. Neriman, her şeyi geri istiyorum. Benim kalbimdeki boşluğu nasıl dolduracaksınız, daha birçok acı laflar eder ve zarfı geri verir. Odasına çekilir. Macit arar, atölyede görüşmek ister. Atölyeye gelemiyorum diye mesaj atar.

Şinasi Bey kızına güvenir, resim kursuna gönderir. Macit, sahilde Neriman ile buluşmak ister, buluşurlar. Şinasi ile karşılaşırlar, Şinasi ters ters bakar, geçer.

Feyza Hanım şirkete kocası Selim Bey ile konuşmaya gelir. Neriman’a hak ettiği mirası verilmesini istememektedir. Pelin beş parasız Neriman diye dalga geçse de mirastan haberi yoktur. Konuşmaları duyun Pelin her şeyi öğrenir. Babası, Neriman mirası ret etti dese de ikna olmaz.

Neriman’ı kendisi için özel olan bir yere götürür. Boğaz manzaralı camlı köşkte yan yana oturup, hayallere dalarlar. Konuşurlar, Neriman korkularını anlatır. Macit asla vazgeçmeyeceğim sözüne, Neriman ben de vazgeçmeyeceğim cevabını verir. Baş başa karşılıklı aşk başlamıştır. Macit’in boynunu başını koyar, hayalle karışık rüyaya dalar. Neriman için ilk aşktır bu, çok çok heyecanlıdır

 
Macit ile Neriman arasında aşk mesajları uçuşmaya başlar. Macit inanılmaz mutludur. Macit’in bu mutluluğu annesini rahatsız eder.

Şinasi, Neriman ile karşılaşır. Neriman Böyle küs mü olacağız hiç değilse selamlaşalım, der. Şinasi’nin cevabı; “Beni bir kağıt gibi eğip, bükemezsin, öyle her kağıttan uçak yapılmaz, nereye bakmamı öğrettin sağ ol, ama nerde duracağıma karışma.” Çok güzel beylik laflar ediyorlar. Şinasi bestelerini hala Neriman’ın ayrılık acısının verdiği duygu ile yapar. Bu besteleri Nihat Bey de çok beğenir.

Cihan, Şahika’yı yemeğe götürmek ister, Şinasi beste işinden aldığı avanstan Cihan’a verir. Lüks bir yere yemeği götürür. Şirketten alır, yemekte garson Şahika’yı tanıyınca eski belalısına haber verir.

Emre, Aslı’yı eve getirmek için annesi ve babası arasında kalır. Babası getir der, annesi hayır, tıpış tıpış kendi gelecek diye ısrar eder.

Fahriye Neriman’a annesinin mirasını kabul etmesi için devamlı telkinlerde bulunur. Pelin, varoş kızı idi, yalı sahibi Neriman olacak diye çıldırır. Feyza Hanım, kızları ile kışlık eve gitmeye karar verir.

Macit’i babası Neriman’a aşık olduğu için neredeyse evlatlıktan silmekle tehdit eder. İnci Hanım, Kerim Bey aile içi kriz yaşanır.

Macit, Eğer babam beraber olmamıza karşı çıkarsa bizim için mücadele eder misin diye sorar? Neriman ailem benim için önemli, der.

Şahika’nın belalısı gelir, Cihan ile Şahika kaçarlar, adamlar peşlerine düşer, dar sokakta sıkıştırırlar, Cihan bıçaklanır, aynı yere Macit de Onur ile yemeğe gelmişti. Çıkışta yaralanan Cihan’ı ve Şahika’yı arabasına alır. Şinasi’ye ararlar, onların evine götürürler. O sırada Neriman ve Gülter Hanım da Şinasi’lerin evindedirler.

Yaralı Cihan’ı eve getirirler, kapıyı Neriman açar. Neriman manzarayı görünce şaşırır. Cihan’ın bir kolunda Macit, diğer kolunda Şinasi, Neriman çok şaşır. Macit de Neriman’ı orada görünce o da çok şaşkındır. Bölüm burada biter.

Neriman (Neslihan Atagül), Macit (kadir Doğulu) aşkı bütün hızıyla başladı ama, araya kan girdi. Bu olay Şinasi, Cihan ve Macit arasında bir yakınlaşma sağlayacak mı? Hep birlikte göreceğiz.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..