Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '16

 
Kategori
TV Programları
 

Fatih Portakal ve Zuhal Topal'a tehdit soruşturması!

Fatih Portakal ve Zuhal Topal'a tehdit soruşturması!
 

Evlilik programları konusunda her geçen gün daha da iğrenç hadiseler yaşanıyor. 3 farklı programın sunucusu birbirine suçlama yapmaktan program yapamaz hale geldi. Bu konuda son haber Zuhal Topal ve ilginç bir şekilde Fatih Portakal hakkında geldi.

Bildiğiniz gibi Zekeriya Atak isimli adamın ''şehit varken oynuyorsunuz.'' şeklinde bir eleştiri yapması konusunda Seda Sayan ve sevgilisinden para aldığı iddia edilmiş, ardından Seda Sayan kanadından da tam tersi şekilde bu tür konuşmalar yapması için Zuhal Topal ve eşinin para verdiği iddia edilmişti. Bu haberlere son olarak Esra Erol da dahil olmuş ve tartışma bir anda 3'lü saldırıya dönmüştü.

Konu karşılıklı iddia durumu konusunda her iki taraf da yasal hakkını kullanarak mahkemeye başvurdu. Bu başvuru sonrasında Zuhal Topal ve FOX Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal hakkında tehdit soruşturması açıldı. Bu noktada Fatih Portakal'ın ne işi olduğu konusunda akıllara sorular gelebilir. Hemen cevaplayalım.

İddialara göre ; Zekeriya Atak isimli kişinin konuştuğu ve Seda Sayan'ı suçladığı videonun Zuhal Topal ve eşi tarafından çekildiği, orada bulunan Fatih Portakal'ın da bu şahsı ''haber yapamadığı'' gerekçesi ile tehdit ettiği belirtiliyor. Yani Fox bir olmuş, bu garip şahsı tehdit ve darp etmiş deniliyor.

Kim haklı olduğu, kimin doğru kimin yalan söylediği bir türlü bilinmiyor. Ama bu süreç içerisinde her 3 program da reytinglerini yüksek tutmaya devam ediyor. Yani bundan güzel reklam malzemesi olamaz diyebiliriz. Hem konuşuluyorlar hem de izleniyorlar yani. E daha ne olsun ki zaten.

Bu ortamda insanın ne konuşası ne de bir tarafı tutası gelmiyor. Hal böyle iken artık RTÜK'ün yapacağı 'temizlik' içeren müdahaleler bekleniyor.

El birliği ile şu programları bir bitirebilirsek ne iyi olur vallahi.

Hadi inşallah.

ANIL KOLDAŞ

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..