Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '15

 
Kategori
Güncel
 

Fatih Terim, "ıslık rezaletine" isyan etti: "Bunu dışarda izah edemiyoruz!"

Fatih Terim, "ıslık rezaletine" isyan etti: "Bunu dışarda izah edemiyoruz!"
 

internetten alınmıştır


Ağzı ıslık çalmaktan başka bir şey bilmez adamlar, yerli yersiz bu "marifetlerini" gösteriyor, tüm memleketi, hepimizi zan altında bırakıyorlar.

Nasıl olmuş, nice olmuş, kim yapmış... Hiç önemli değil... Paris'te 126 insan terör saldırısında katledilmiş... Türkiye ve komşusu Yunanistan milli takımları maç yapıyor... Maç başlamadan önce, Paris'teki ölen insanları için saygı duruşunda bulunulacak...

Gel gör ki, bizim ağzı ıslıktan başka bir bilmez "gençlerimiz" bu durumu ıslıklıyor... Yahu, beyinsiz adam neyi ıslıklıyorsun?... Bu uluslararası bir maç ve böyle maçlarda böyle jestler yapılır... Kaldı ki, nihayetinde masum insanlar öldürülmüş... Üstelik, bu teröristler, tüm Müslümanları zan altında bırakmışlar.

Böyle bir ortamda senin çaldığın o uğursuz ıslık, Müslümanları terörist olarak yaftalamak için fırsat bekleyen uluslararası güçlere fırsat verir... Dahası, Avrupa ve Dünya kamuoyu, bunu Teröriste destek olarak algılar.

Üstelik maçı, iki ülkenin Başbakanları da izliyor... Yani, bu ıslık şaklabanlığından sonra Başbakan Davutoğlu'nun Çıpras yanında mahcubiyet hissettiğine eminim... Bu tutum ne Müslümanın ölüye saygı anlayışına, ne Türk'ün misafirperliğine yakışır.

Yoldan geçen bir cenaze geçerken ayağa kalktığı için, yanındakilerin; "O Müslüman değildir, Yahudi cenazisdir Ya Rasülallah" demesine; "Olsun, o da bir insan değil mi!" diyen bir Peygamberin ümmeti olacaksın ama 126 insan için bir dakika duramayacaksın!!

Ne yazik ki, günümüz gençliğinin böyle inceliklerden haberi yok... Okul sıralarında beyinlere işlenmiş ucuz şövenizm onları herkese düşman yapmaya yetiyor... Fransız adını da duysa Yunanı da duysa sebebini bilmeden basıyor ıslığı!!

Milli Takımlar Direktörü Fatih Terim de bunu söylemek istiyor... Bu durumu dışarda izah edemiyoruz, diyor... Elbette, yerden göğe kadar haklı Fatih Terim... Bu manzaradan sonra gittin Avrupada maç yapacaksın... Birisi, o ıslıklar neydi öyle, dese ne diyecek Fatih Terim?

Ahmak adam, bir dakika sessiz dursan ölür müsün?... Fransızı sevmiyor olabilirsin, Yunan'a antipatin olabilir ama böyle tüm dünyanın gözü önünde oynanan bir maçta bu duygunu ifade etmeye çalışman, sadece senin dangalaklığını göstermekle kalmaz, tüm ülkeyi, hepimizi zan altında bırakır!

Fatih Terim'in isyanı son derece yerinde ve aslında hepimizini isyanıdır... Dediğim gibi bu densizlerin, bu salakça eylemleri, yurt dışında hepimiz için utanç mevzu oluyor. Dahası, nerdeyse teröristle suç ortağı durumuna düşürüyor hepimizi...

Mümkün olsa da böyle maçlara seyirciler seçilerek alınsa... Şu ıslıkçı güruh gibiler kapıdan çevrilse... Onların alkışları da lazım değil, ıslıkları da... Tabii bu da mümkün değil.

En iyisi, gerek devlet adamları, gerek gazeteler ve öteki medya organları, her fırsatta bu densizliğin, bu cahilliğin yersizliğini ve ülkeye kötü not olarak döneceğini anlatsınlar.

Belki, bizim "ahmaklar" bunları dinler de, bir daha o iki dudaklarıyla yaptıkları şeyi nerde yapacaklarını, nerde yapmayacaklarını öğrenirler.

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..