Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Nisan '13

 
Kategori
Futbol
 

Fatih Terim, Real Madrid'den yediklerinin öfkesini Mersin'den çıkardı...

Fatih Terim, Real Madrid'den yediklerinin öfkesini  Mersin'den çıkardı...
 

Fatih Terim, bugün Arena'da patalojik haller sergiledi. Bu öfke, bu gözü dönmüşlük neden olabilir?... Elbette, geçen hafta Real Madrid'den yediği üç golün acısından...

Fatih Terim'in patolojisi, Hasan Şaş'ın yuvalarından fırlayan gözleri futbolun spordan başka bir şey olduğunu gösterdi adeta...Arena'da baş rollerini Galatarasay teknik adamalarının oynadığı bir korku filmi çekildi bu akşam.

Terim'in maçtan sonra basına yaptığı açıklamada söyledikleri, özrü kabahatinden büyük, cinsinden oldu. Kırk yılını bu işe vermek böyle patalojik haller sergilemeyi haklı çıkarmaz...Aksine, kırk yılını bu işe vermiş bir adam, adam gibi davranmayı bilmelidir.

Teknik adamların böylesine kendinden geçtiği bir sahada seyircilerin katliam yapması bile doğal sayılabilir. Nitekim sahaya fırlayan bir taraftar, tutulmasa hakemi boğazlayabilirdi.

Spor'un spor olduğunu unutan böylesine kırk yıllık "spor adamları" bu ülke için taşınmaz yük haline geldi. Taraftarın fanatizminden yararlanarak yaptığınız her türlü agresifiliği marifet gibi gösterip milletin psikoljisini bozmaya hakkınız yok.

Hangi takım olursa olsun, gerçek bir spor adamına yakışan olgunluğu gösteremeyecek adamlar meydanlardan çekilip gitsin.

Real Madrid'ten üç gol yiyip de sus pus olurken burada böyle öfke patlaması yaşamanın akılla izanla izah edilir yanı yok.

Bu sahalar, sizin öfke travmaları yaşamanız için yapılmadı beyler...Bu sahalar, futbol oynatmanız ve centilmenlik sergilemeniz için var.

Ben buyum, ben böyleyim, yerseniz...diyerek işi pişkinliğe vuramazsınız....

Ya adam gibi teknik adam olun ya da gidin bir yerlerde korku filmi oyuncusu olun...

Eminim oralarda daha başarılı olursunuz.

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..