Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '07

 
Kategori
Futbol
 

Fatlh Terim ve ekibi ile daha çok başarılara

Fatlh Terim ve ekibi ile daha çok başarılara
 

Bugün 17 Kasım 2007 saat 20.00. Televizyon basına kilitlendik Norveç-Türkiye milli maçına. Mutlaka kazanmamız gerek. Yoksa Mağlubiyet bizi Avrupa Şampiyonasından ettirecek. Ve Fatih Terim ve ekibi bizler adına iş basında. İşte kadro. Volkan, Servet, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Aurelio, Nihat, Semih, Arda, Emre Aşık, Hamit, İbrahim Kaş. Hepsine teşekkürler.

Fatih Terim’e de teşekkürler. Ama daha bitmedi. Daha doğrusu maçın daha 11. dakikasında Hagen’in golüyle 1-0 yenik duruma düşmüş galip gelmemiz için gereken 2 golü bulmamız gerekiyordu. Hepimizde ümitsizlik çökmüştü o dakikadan itibaren. Son 4, 5 maçında bizleri kahreden bu milli takım artık işin ciddiliğini kavramış gol yemesine rağmen gol atmak için sağlı sollu ataklar geliştiriyor ve rakip ağları havalandırmak için uzaktan da şutlar deniyordu. İşte bu şutlardan birinde sahneye Emre çıkıyor ve muhteşem golüyle beraberliği sağlıyordu.

İlk yarı bittiğinde acaba diyorduk. İkinci yarıda gol yemeden bir gol daha bulabilir miyiz? Bu sorunun cevabı çok geçmeden geldi. Dakika 60 Gol Nihat ve skor Norveç: 1- Türkiye: 2 idi. Ama önümüzde daha 30 dakikalık bir süre vardı. Geçmek bitmeyen 30 dakika.

Sıkıntı ve azap veren 30 dakika da acaba ters bir hareket olurda gol yermeyiz. Malta’nın veya Moldovan‘nın bize yaptığı azizliği bu sefer Norveç yapar mı? Yapar gibi oldular ama Fatih Terim ve onun ekibi iş basında bu sefer dalgın değil pür dikkatli idiler. Onlara buradan Türk Milleti adına teşekkürlerimi iletiyorum.

EN BÜYÜK TÜRKİYE, BAŞKA BÜYÜK YOK!

Önümüzde ki Bosna Ersek maçına şimdi daha dikkatli olmamız lazım. Oyuncularımızın aynı hırs ve azimle bizleri 2008 Haziran ayında futbol şölenine katmak için Çarşamba günkü maçı alacağımızdan daha emin bir şekilde şimdi rahatlıkla konuşabilirim.

Fatih Terim ve ekibi bunu da başaracak güçtedir. Bu maçta nasıl başardılarsa...

 
Toplam blog
: 540
: 3176
Kayıt tarihi
: 02.01.07
 
 

Hiç bir motorlu araca binmeyi sevemedim. Daha doğrusu sevdiremediler. Onun yerine iki tekerlekli ..