Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümü mezunu olmakla birlikte bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışmaktayım. Yaş kemale erdi, 2009 itibariyle 29'u devirdik:)) Hayata dair benim de söyleyeceklerim ve de yorumlayacaklarım olduğunu düşünerek blog dünyasına katılmaya karar verdim. Sürçi-lisan ett..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Babalar günü

Baba tasviri bundan güzel nasıl olurdu bilmem ki? Babamı buldum, kendimi buldum yazınızda. Duygulandım, gözlerim dolu dolu oldu ve böyle bir yazıya nasıl yorum yazılmamış anlayamadım. İletişim mezunu ve çalışan kadın olmanın yanında tahminimce babanızla aynı kurumda çalıştığımız kanısına da vardım. Evet Ankara'da yaşıyorum. Annenize benden bolca selam ancak bu kadar güzel bir yazıya konu olan baba unutulur mu acaba?? Selamlar, sevgiler...

30 Eylül 2009 10:21
Trenin öğrencileri

Günlük, alışıla gelmiş bir tren seyahati ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Anı yaşar gibi oldum... Kaleminize sağlık.

29 Eylül 2009 14:17
Ben şehit abisiyim

Hani dediniz ya ağladım diye. Benim de yüreğim kor oldu bu yazılanlar karşısında. Mekanı cennet olsun Savaş'ların, Mehmet'lerin, Arda'ların.. Bugün Türkiye Cumhuriyeti bir vatansa, onlar sayesinde vatandır.... Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz.

16 Eylül 2009 15:12
 
Toplam blog
: 5
: 4460
Kayıt tarihi
: 13.01.09