Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Ekim '10

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Fatmagül takıları

Fatmagül takıları
 

Fatmagül'ün suçu ne


Yayınlandığı günden beri reyting rekorları kıran Fatmagülün suçu ne dizisi belli ki bu senenin en çok konuşulacak dizisi olacak. Elbette bunda başroldeki Beren Saat ‘inde çok büyük etkisi var.

Dizi ile ilgili konuşulanlar sadece dizideki bazı sahneler değil, şimdiden Fatmagül karakterinin takıları merak uyandırmaya ve aranmaya başlamış bile. Sade mavi boncuktan bir kolye ve bileklik takan Fatmagül ilerleyen zamanlarda kimbilir daha neler takacak.

Aşkı memnu dizisinde taktığı takıların Bihter yüzüğü, Bihter kolyesi gibi isimler almasını sağlayan Beren Saat, sanırım bu dizide de Fatmagülün takıları modasını yaratacak. Ve benim beklentim, pırlanta yüzükler ve kolyeler takmaktan hoşlanan güzel oyuncunun bizler için yeni takı modellerini sergilemesi.

Tabii ki sadece bayanlar takı takmıyor, bu nedenle dizide Kerim rolündeki Engin Akyürek ‘in ilerleyen zamanlarda takacağı bir yüzük modeli ile karşılaşma oranımız yüksek bence. O da bu sayede Behlül yüzüğü, Deliyürek yüzüğü, Polat yüzüğü furyasına katılır belki ne dersiniz?

Ne düşündüğünüzü gerçeken çok merak ediyorum. Düşüncelerinizi yorum olarak bu yazıya eklerseniz çok sevinirim.

 
Toplam blog
: 5
: 2038
Kayıt tarihi
: 08.10.10
 
 

27 yaşındayım İstanbul Üni. İktisat Fakültesi 2007 mezunuyum. Küçüklüğümden beri takılara meraklıyım..