Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Şubat '09

 
Kategori
İnternet
 

Faydalı internet siteleri V

Faydalı internet siteleri V
 

Bütün köşe yazarları bu sitede


Bugün sizlere tanıtmak istediğim site yine okumayı sevenlere yönelik. Bütün köşe yazarlarının tek bir adreste toplandığı bir siteden bahsedeceğim. Gerçi Google arama motoruna, istediğiniz köşe yazarının adını yazarak, ona ulaşma şansınız var ama ben daha çok bir tek konu üstene ihtisaslaşan siteleri seviyorum ve bu da öyle bir site.

www.yazarx.com Bu site, adından da anlaşılacağı gibi yazarları bir araya toplayan bir site. Günlük gazetelerin köşe yazarlarının hepsini bir arada görebileceğiniz sitenin anasayfası gayet basit ve kullanışlı. Siteye girdiğinizde üyelik mecburiyeti yok ama isterseniz olabilirsiniz. Linki tıkladığınız zaman karşınıza çıkan anasayfada en üstünde konu başlıkları ve sayfanın altına doğru inen bölümde yaklaşık 130 kadar yazarın güncel yazıları sıralanmış.

İsterseniz yazarları alfabetik sırayla arayabileceğiniz “Tüm yazarlar/son yazıları” kutucuğu ile yazı yazdığı gazeteye göre sınıflandırılmış olarak arayabileceğiniz “Gazete seç” kutucuğu mevcut olduğu gibi, yazarların geçmiş yazılarını okuyabileceğiniz “zaman makinası” linki de mevcut. Bunların üstünde ise “Yazarx son 7 gün Gündemdeki yazılar”, “Yazarx Bugün En çok yorumlananlar” ve “ Yazarx Bugün Gündem” kutucukları altında seçme yazılar bulunmakta ki, kaçırdığınız bir gündem varsa kolaylıkla seçilmiş yazılar ile gündemi yakalayabilirsiniz.

“Ya köşe yazıları tamam, bir de haberlerin bir araya toplandığı bir haber portalı var mı?” diye sorduğunuzu duyar gibiyim. Evet var. Hadi bir kıyak daha yapıp onu da söyleyeyim bari. www.haberler.com Bu site de önemli manşet ve haberleri, bünyesinde toplayan iyi bir haber sitesi. Yerel ve ulusal haberler veren geniş ve zengin içerikli bir site, tavsiye ederim.

Habersiz ve yorumsuz kalmamanız dileğiyle…

 
Toplam blog
: 180
: 4439
Kayıt tarihi
: 01.08.08
 
 

Kısaca -Yaş Grubu Türkiye Triatlon Şampiyonu, Vegan Triatlet, Türkiye Triatlon Federasyonu Eski B..