Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Fazilet Hanım ve Kızları setinde sigara kavgası!

Fazilet Hanım ve Kızları setinde sigara kavgası!
 

Her işin zorlukları, sıkıntıları elbet vardır. Bunları üstesinden gelmek için beklenenden fazla çaba harcayabilir, bir müddet canımız sıkkın şekilde yaşamak zorunda kalabiliriz. Ama bir de ''rahat batması'' diye bir tabir vardır. Ve bu tabirle yaşayan insanların olduğu sektörler ve dünyalar olduğunu da biliyoruz. Aklınızda canlanan örnekler çoktur elbette. Bu örneklerin çoğalmasını sağlayacak bir haber yine dizi sektöründen geldi.

Uzun saatler boyunca setlerde ter döken dizi emekçilerinin bu zorluklardan dolayı psikolojilerinin bozulduğunu biliyoruz. Bu yüzden sinirli olduklarını da tahmin edebiliyoruz. Edebiliyoruz da sigara içme yüzünden neden kavga çıkar ben anlamış değilim.

Bahsettiğim olay bir süredir Star ekranlarında yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları diye garip bir isme sahip olan dizinin setinde yaşandı. Dizinin 2 oyuncusu 'sigara' yüzünden Allah ne verdiyse diyerek birbirlerine girişmişler. İddialara göre ; sette sigara kullanan oyuncuların kullanmayanları rahatsız etmeme isteği üzerine sigara içilebilecek ayrı bir karavan ayarlanmış. Bu karavan yalnızca sigara kullanan oyuncular tarafından kullanılıyormuş.

Geçtiğimiz pazartesi günü karavanda sigara içen Ecem Baltacı, rol arkadaşı Çağlar Ertuğrul'un ''yemek yiyeceğim çık buradan!'' ikazına tepki gösterince, Ertuğrul'un Baltacı'ya kül tablası fırlattığı ve araya giren çalışanların durumu güçlükle ayırdığı söyleniyor. Bu durum yüzünden bir süredir sette huzursuzluk hakimmiş.

Yani bahaneye ve kavga sebebine bakar mısınız Allah aşkına. Millet neyin derdinde iken bu arkadaşlar neyin derdinde diye düşünmeden edemiyor insan.

Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..