Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '12

 
Kategori
Basketbol
 

FB yine şampiyon oldu ( 96-86)

FB yine şampiyon oldu ( 96-86)
 

Fb bayan basket takımı YİNE ŞAMPİYON OLDU.


Eveeeet bu işte bir iş var. Peki hangi işte?


Bu sorunun cevabını sonra vereceğim.


Fb bayan basket takımı şampiyon oldu. Sürpriz oldu mu? Hayır. Zaten her sene şampiyon olmaya alışık takım bu sene de KUPAYI kadıköye getirdi.


Fb basket takımı bu sene de avrupada iyi işler yaptı. 5 sene üst üstte çeyrek final oynayan takım avrupa dördüncüsü oldu.


Birileri bu dalda da Fb yi engellemek için ellerinden geleni yaptı. Ne yaptılar? Diyelimki Fb -Gs'yi her iki maçta yendiğinde olası final maçında Fb seriye 1-0 önde başlardı. Eskiden böyle yaparlardı. Fb kazara maç kaybetsin, şampiyon olması diye sistem değiştirdiler. Erkek baskette de her iki maçta kazandığında finalde seride 1-0 önde başlıyordun. Bu dalda da değiştirdiler onu. Garip bir sistem. Kız voleybolda amaçlarına ulaştı Tff. Ülkenin tek şampiyonlar ligi şampiyonu Fb Acıbademi ligde şampiyon olmaması için ligde abuk sabuk sistem kurdu.Çeyrek finalleri ve yarı finalleri tek maça indirdi. Şampiyonluk eczacıbaşına gitti.Erkek voleybol şubesi bakalım başa çıkabilecek mi dış faktörlerle.


Fb her dalda farkı açtığı için bu işler yapılıyor.Farkı açtığı için de hazımsızlar var. Bu hazımsızlara tek önerim var . O da FENERODYN. SABAH, ÖĞLEN, AKŞAM BİRER DEFA ALSINLAR BUNU RAHATLARLAR. TÜRKİYE FEDERASYONLARI AYIP EDİYORLAR.


Gs bu dalda 12 senedir şampiyon olamıyor. Gs son yıllarda sportif açıdan çok geriledi. Bu sene futbolda şampiyon olsalar bile gerçek değişmez. Gs'nin uefa ve süper kupası olmasına rağmen 10 küsür senedir her spor dalında eziliyorlar. Bu ezilmenin sebebi ne Ünal Aysal'ın ne Adnan Polat'ın ne de Mehmet Cansun'un hatası. Bu hata Rahmetli Özhan canaydın'ın ve ekibinin hatası. Kötü yönetim Galatasarayı bu hale getirdi. Sportif olarak çökmesinin sebebinin başka nedenleri de var tabi. Bu ayrı bir yazı konusudur.Şimdi tekrar maç yorumuna devam edelim.


Seriler de ilk maçı seyretmedim. İkinci maçın genelini seyrettim. Gs bir ara eşitliği sağlasa da Fb kazandı. Gs seriyi 2-1'e getirdi. 2-1 olduğunda 4. maçı seyretmeyeceğim dedim ama seyrettiğim bölümde 29-16 Fb gerideydi. Kapattım Tv 'yi serilerin sonun da Fb şampiyon oldu. Bu işte bir iş var dediğimde bu. Futbol dışında herhangi bir Gs maçında maç seyrettiğimde genelde yeniliyoruz.Onun için pek bakmıyorum. FbTv'de söylendiği gibi : bu sene alınacak her kupa değerlidir. Bir ayrıntıyı da göz ardı etmemek gerek. Fb'nin her daldaki şubesi kapanacak denildi ama Bu şubeler gene tarih yazmaya devam ediyor. SEZON BAŞINDAN BERİ İŞKENCE ÇEKTİRLİP( DİNDEN VE YOKSUNDAN GEÇİNENLERE DİYORUM) ŞAMPİYON OLMAK KOLAY BİR ŞEY DEĞİL


AZİZ YILDIRIMLI FENERBAHÇE BU ŞUBEYİ ADAM ETTİ. FB BU ŞUBEDE 98'DEN BU YANA YENİLMEZ ARMADA OLDU VE OLMAYA DEVAM EDECEK.


TEŞEKKÜRLER AZİZ YILDIRIM. TEŞEKKÜRLER FB YÖNETİMİ...

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..