Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '12

 
Kategori
Spor
 

Federasyonlarda neler oluyor?

Federasyonlarda neler oluyor?
 

Spor federasyonları


Merhabalar

Bu spor federasyonları meselesi ne enteresan bir konudur. Her olimpiyat döneminden sonra 3 ay içinde bütün federasyonlar genel kurul yaparak seçime gitmek zorundadırlar. Birkaç kış spor federasyonu hariç onlarda kış olimpiyatlarından sonra bu süreci tamamlarlar.

Ne ilginçtir ki konu seçim olunca inanılmaz dolaplar döner. Halbuki federasyonlar da yönetim kurulu üyelikleri fahri üyeliklerdir.

Peki bu hırs bu ihtiras nedendir. Asla anlamam.

Bu son seçimlerde hele Sayın Bakan güzel bir uygulama getirmeye kalktı federasyonlara bir genelge göndererek, listelerin alfabetik olarak sıralanmasını istedi böylece sandık oylarında genel müdürlük oylarının tarafsızlığı noktasında güzel bir hassasiyet sağladı.

Üstüne bir kaç federasyonda işler karıştı, tahkim kurulları devreye girdi, o, bu, şu. Genel müdür ayrı yazı yazdı. Genel müdüründe hassasiyetine rağmen yine de işler devam etti.

Pekiii gelelim enteresan bir duruma şimdi. Bu kadar hassasiyete rağmen genel müdürlük delegeleri nasıl oluyorda federasyona başkan adayı leyhine imza verebeiliyor. Şimdi bu nasıl bir tarafsızlık olmuş oldu?

Hemde imza verdikleri aday, 'one minute yalan oldu' yazılarını yazıp sayın Başbakana sitem eden ve hatta üstüne üstlük kendine bakan yardımcısı danışmanı sıfatı ile kart bastırıp gezen Samsunlu bir hayalperest.

İnanılır gibi değil.

Hayırlısı bakalım.

 
Toplam blog
: 19
: 232
Kayıt tarihi
: 21.06.06
 
 

İstanbul Teknik Universitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Mezunu .  Japonya ipek yolu muzikal..